NAVIJAČ U POTPUNOSTI UNIŠTIO HULIGANE: Provjerite što im je napravio nakon utakmice (FOTO)

FACEBOOK

Čovjek je stao ispred svih i doslovce uništio huligane na bolan i brutalan način!

Nakon pirotehničkih i nasilnih orgija koje je proveo dio huligana na utakmici Hrvatske i Češke, u kojemu je prvenstveno nanesena sramota cijeloj Hrvatskoj, a onda i nogometašima i na koncu svim navijačima koji su došli navijati za svoju reprezentaciju dušom i srcem, a ne voditi borbe s nekim Savezima, Mamićima i Šukerima nasilnim putem, oglasio se i jedan navijač koji je ‘oprao’ huligane na brutalan način.

FACEBOOK
FACEBOOK

Njegova objava obišla je Hrvatsku brzinom svjetlosti, a sami se uvjerite i zašto.

“Gdje su ti baklje kad ti majka ima penziju 800 kuna i nema ni za režije nakon 30 godina rada? Gdje su ti baklje dok imaš plaću 2800 u skladištu? Gdje su ti baklje dok ti se grad i država pretvaraju u ruglo i gaze te ko zadnju pičku? Gdje su ti, majmune primitivni, baklje dok se treba borit za nešto borbe vrijedno? Nigdje. Jer si govno primitivno. Jer si pi*kica. Jer si kukavički slabić. Jer si eunuh. Jer si glup. Jer nemaš muda. I onda ideš zapalit stadion na kojem igra repka. Jer tu ćeš bit bitan pred ekipom. Tu ćeš se BORIT za nešto BITNO.

Borit ćeš se za izbor reprezentacije. Jer nisi zadovoljan sa sastavom i s ljudima koji su ju radili. Onda ćeš se vratit u kvartovsku birtiju i godinama pričat samo o tome. Dok ti mama umire od gladi nakon što je 30 godina radila ko stoka da bi othranila glupog majmuna. Dok ti djeca nemaju budućnost. Dok ti žena, ako već nije otišla, trpi tvoja glupa herojska sranja u vezi nogometa. Sa ponosom ćeš zapalit stadion. Sa ponosom ćeš se BORIT. Sa ponosom ćeš bit heroj političkih igara nogometa. A nula herojstva u pravom životu. Ti mali, bezmudi, jadni, primitivni, glupi čovječe. Hrvatu. Bijedni.”

>>> ON JE RAZLOG DIVLJANJA HULIGANA?! Pogledajte tko je cijelo vrijeme dobacivao Čaćiću! (FOTO)

>>> BORBA PROTIV HNS-a OTIŠLA PREDALEKO: Huligani vratili Hrvatsku u Srednji vijek izbacivanje je neminovno

Komentari