Sukob HRVATSKIH NAVIJAČA sa zaštitarima iz SRBIJE: Maltežani im kupuju karte, Torcida poslala oštre poruke (VIDEO)

Facebook

Navijač koji nije htio da ga se imenuje javno je obznanio: “Ne brinite, bit ćemo na stadionu. Vidjet ćete nas na televiziji”.

Posljednje informacije kažu kako su pripadnici navijačke skupine Torcida već na Malti i poručuju “Pozdrav s Malte. Gotovi ste, gotovi”. 

Navijači Hrvatske reprezentacije upustili su se u tučnjavu sa zaštitarima iz Srbije koji su radili za noćni klub White Palace u centru Pacevillea na Malti. Kako prenosi B92, brzo je intervenirala lokalna policija, nekoliko izgrednika je uhićeno, a ima i ozljeđenih. U masovnoj tučnjavi počinjena je i materijalna šteta jer su prilikom sukoba korišteni stolovi i stolci iz dvorišta noćnog kluba. Pojavio se i video na kojem se vidi okršaj, kako tvrdi NETnews uhićeno je šestero ljudi.

Jedan od hrvatskih navijača, koji je na Maltu došao kao turist s još nekolicinom ljudi, govorio je jučer za Times of Malta i otkrio kako nude 10 eura lokalnom stanovništvu da im kupe karte za večerašnju utakmicu. Navijač koji nije htio da ga se imenuje javno je obznanio: “Ne brinite, bit ćemo na stadionu sutra. Vidjet ćete nas na televiziji”.

Prisjetimo se, HNS je nakon incidenta sa svastikom protiv Italije i kazne oduzimanjem bodova, zabranio prodaju ulaznica hrvatskim navijačima do kraja ovih kvalifikacija.

Reprezentacija danas igra posljednje kolo kvalifikacija za Euro 2016 u 20:45 protiv Malte.


Komentari