Šuker ne prašta: HNS novčano kaznio igrače Cibalije zbog fotke s prekriženim grbom HNS-a

Igrači Cibalije na svojoj koži su osjetili kako je to kad se dirne u HNS. 

Igrači Cibalije u 19. kolu prve HNL poraženi su u Zaprešiću 3-2 od Intera, ali su smatrali da su teško pokradeni. Cibalija je vodika 2-1, a onda je sudac svirao nepostojeći jedanaesterac za Zaprešićane koji su s bijele točke pogodili za 2-2, a na kraju zabili i gol za pobjedu. Nakon utakmice bilo je i suza kod igrača Cibalije, a zatim je uslijedilo fotografiranje igrača i fizioterapeuta s prekriženim grbom HNS-a.

U HNS-u su odmah reagirali i u službenom priopćenju napisali kako su iznenađenii potezom Vinkovčanima, jer im je HNS pomogao tako što im je unaprijed isplatio 400 tisuća kuna od TV prava i sponzora, i time pomogao klubu koji ima problema s financijama.

No, disciplinska komisija je sada i kaznila sve igrače s fotografije s 1000 kuna kazne, dok je fiziterapeut kluba Goran Krolo kažnjen s 2 mjeseca zabrane obavljanja dužnosti na utakmicama. Iznos od 1000 kuna morat će platiti igrači Dabro, Filipović, Ikić, Karamarko, Kordić, Miličević, Milić, Muženjak, Nevistić, Pervan, Plum, Rubić, Štrkalj, Vitaić i Zgrablić.

Komentari

loading...