STVARA SE GOLEMI RED: Odlazak iz Reala je neizbježan, u utrku za Kovačića uključio se već četvrti klub

Facebook

Benitez je prošle godine dao basnoslovnih 30 milijuna eura za Kovačića, a on bi već ovoga ljeta trabao napustili klub.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, nažalost se nije uspio nametnuti u jednoj sezoni u Real Madridu. Kako bi nelogično bilo zadržavati igrača u naponu snage na klupi ili još gore u ne uvrštavati ga u selekciju, što se posljednje vrijeme i događa, tako je logičan potez Zidanea da se na ljeto riješi Kovačića. Igrač za kojega je Benitez prošle godine dao basnoslovnih 30 milijuna eura, trebao bi, sada već gotovo sigurno napustiti klub.

Pomama za Kovačićem nastala je još prošloga ljeta kada je Inter izvjesio oglasnu ploču s Mateovom slikom i spomenutom cifrom od 30 milijuna. Još tada se u utrku uključio velik broj klubova, ali Kovačić nije imao previše dilema i bez previše odugovlačenja potpisao za Real. No, kako je priča završila poprilično nepovoljno za Matea, interes se ponovo podigao, pa tako Mateove usluge potražuju već četiri kluba.

Prvi se oglasio Milan, a potom Tottenham i Sevilla, a posljednji se pridružio Liverpool. Cijena za Kovačića je minimalno 30 milijuna eura, koliko su ga i platili, a taj uvjet mogu ispuniti gotovo sigurno Tottenham i Liverpool, dok su kod Seville i Milana veće opcije posudbe nego transfera.

Prema pisanjima britanskih medija Jurgen Klopp već ima spremnih 30 milijuna eura, a sada sve ovisi o Kovačiću.

Komentari