ŠTO ĆE MAMIĆ REĆI NA OVO?: Brbić ‘uništio’ Mamiće neočekivano provokativnom porukom!

Facebook

Kao da im je nije dovoljno što su uništili hrvatski nogomet pa još svima dijele lekcije o poštenju i moralu.

Kao i uvijek utakmica Dinama i Hajduka, ma gdje god se ona igrala, za sobom nosi tenzije. Zoran Mamić prvi je uputio provokaciju Hajdukovom taboru poručivši predsjedniku Marinu Brbiću da bi najbolje bilo da utakmicu Kupa između Hajduka i Dinama na Poljudu, sude on, Pavasović Visković i Torcida. “Kakvo suđenje očekujem na Poljudu? Nadam se da gospodinu Brbiću naći neki dres njegove veličine kako bi mogao suditi”, kazao je Mamić.

Nije trebalo čekati previše, kako piše goal.com, a već je stiglo priopćenje iz Hajduka u kojem Brbić žestoko odgovara Mamiću na njegove šale.

“Mamićeva izjava je neprimjerena, dokaz kako nema kraja bezobrazluku i bahatosti braće Mamić. Kao da im je nije dovoljno što su uništili hrvatski nogomet pa još svima dijele lekcije o poštenju i moralu”, jedna je od izjava Brbića. Zoran Mamić najavio je kako će na utakmicu doći i Zdravko Mamić, ali nejasno je na kojoj će tribini biti jer u ložu ne smije otkako se potukao sa 77-godišnjim Ivom Begom.

“Nadam se da će gospodin Zdravko Mamić uživati prateći utakmicu s južne tribine Poljuda u društvu njemu vjernih i odanih Bad Blue Boysa”, sarkastično mu je poručio Brbić .


Priopćenje Marina Brbića:

“Izjava Zorana Mamića uoči našeg susreta na Poljudu krajnje je neprimjerena, ispod svake razine. Ne mogu je drugačije komentirati nego kao još jedan dokaz da nema kraja bezobrazluku i bahatosti braće Mamić.

Kao da nije dovoljno to što su Zdravko i Zoran na čelu današnjeg Dinama uništili hrvatski nogomet nego su još toliko bezobrazni i bahati da sebi uzimaju za pravo dijeliti nam svima lekcije o poštenju i moralu.

Nogomet se u Hrvatskoj danas igra isključivo za privatni interes braće Mamić, a o njihovom poštenju i moralu najbolje svjedoči stanje u kojem se nalazi hrvatski nogomet te brojne istrage koje su protiv njih pokrenute.

Braća Mamić, među ostalim i uz pomoć sudačke organizacije, ubili su svaku draž i neizvjesnost u domaćem natjecanju podredivši sve jednom klubu i jednom gazdi.

Oni koji su otjerali gledatelje s tribina i za vlastiti račun privatizirali hrvatski nogomet, Savez i sve reprezentativne selekcije, sada očito jedini izlaz vide u banaliziraju problema koje su upravo oni uzrokovali i za koje su odgovorni.

Zahvalio bih se Zoranu Mamiću na njegovoj velikodušnoj ponudi, ali ne hvala, ne bih nikada uzeo sebi za pravo da sudim nogometne utakmice kao što to on i njegov brat sude već duže od desetljeća u hrvatskom nogometu.

Nažalost, osuđujući pritom i hrvatski nogomet – na propast. ”

>>> MAMIĆ UOČI DERBIJA PORUČIO BRBIĆU: ‘Nadam se da će mu naći dovoljno velik dres za suđenje’

Komentari