SRUŠILI IM SVE SNOVE: UEFA donijela šokantnu odluku i izrekla nevjerojatnu kaznu Dinamu!

Facebook

Proceduralna pogreška ipak je stajala Modre prolaska dalje.

Svima je bilo jasno istoga trenutka kada je pogreška uočena kako se Dinamu crno piše, iako si to nitko prije današnje odluke UEFA-e nije htio priznati. Juniori Dinama izbačeni su iz Lige prvaka. Možda je malo grubo trenirati strogoću na mladima, ali iznimaka nema.

“GNK Dinamo obavještava navijače i javnost da je Uefina Disciplinska komisija donijela odluku da se mlada ekipa Dinama zbog povrede pravila u utakmici protiv Anderlechta izbacuje iz Lige prvaka mladih. Dinamo je tako unatoč pobjedi na terenu izbačen iz natjecanja, a u četvrtfinale prolazi Anderlecht”, poručili su iz Dinama.

Iako su se potajno svi nadali da će UEFA zažmiriti na tih nevažnih sedam minuta koliko je odigrao Finitić u utakmici s Anderlechtom u osimini finala juniorske Lige prvaka, proceduralna pogreška ipak ih je stajala prolaska dalje. Podsjetimo, Fintić nije smio biti registriran za tu utakmicu zbog akumulirana tri žuta kartona, a UEFA je utakmicu registrirala kao pobjedu Anderlechta 3:0, pa će tako belgijski klub, umjesto Dinama, igrati četvrtfinale s Barcelonom. 


Komentari