ŠPANJOLCI PODIVLJALI ZBOG SUBAŠIĆEVE OBRANE: Naveli nekoliko razloga zašto se penal trebao ponoviti (FOTO)

Screenshot

Španjolci su bili poprilično ogorčeni time što sudac nije ponovio kazneni udarac, ali zapravo bi trebali biti sretni što su ga uopće o dobili s obzirom na to da prekršaja na Silvi nije ni bilo.

Svakom izoštrenom oku koje se iole razumije u pravila nogometa, bio je sumnjiv jedanaesterac kojeg je Subašić obranio Ramosu. Je li bio prekršaj ili nije na Silvi teško je procijeniti, ali ako “Oko sokolovo”, Mateo Beusan kaže da nije bio, onda je nije bio, ali o tom ćemo kasnije. No, povela se velika rasprava oko toga je li se trebao ponoviti kazneni udarac Sergija Ramosa. Naime, u trenutku kada je Ramos krenuo šutirati loptu Subašić je bio gotovo dva metra od svoje gol linije, tvrdi španjolska Marca, no, uz to Jedvaj, Rakitić i još dvojica igrača bila su u šesnaestercu kada je šutirao.

“Puno je kontroverzi oko Subašićeve obrane Ramosovog udarca s bijele točke. Bio je skoro dva metra ispred linije, dok je nekoliko hrvatski igrača ranije utrčalo u 16-erac. Među njima je bio i Tin Jedvaj. Upravo je on izbio loptu poslije Subašićeve obrane”, piše Marca.

FOTO: MARCA.COM
FOTO: MARCA.COM

Ipak, prema Mateu Beusani, do penala nije trebalo ni doći. “Neosporno je da je Vrsaljko srušio Silvu. Ali prije toga je bilo guranje od strane španjolskog igrača, a nakon toga je tek bio dosuđen udarac. Realno da je tu trebao biti dosuđen kontra prekršaj”, kazao je Beusan. Španjolci su bili poprilično ogorčeni time što sudac nije ponovio kazneni udarac, ali zapravo bi trebali biti sretni što su ga uopće o dobili s obzirom na to da prekršaja na Silvi nije ni bilo.

>>> RIJEŠENA NAJVEĆA TAJNA UTAKMICE: Subašić otkrio što mu je Srna šapnuo prije penala (VIDEO)

>>> KAPA DO PODA ZA SUBAŠIĆA: Pogledajte kome je posvetio utakmicu (FOTO)


Komentari