PROCURILI JEZIVI DETALJI HULIGANSKOG PLANA: Policija objavila što su ovaj put spremili…

Facebook

Policija se oglasila s važnom informacijom i potvrdila moguće nove nerede na utakmici Hrvatske i Španjolske.

Već se danima nagađa kako će na utakmici Španjolske i Hrvatske ponovo zavladati neredi, premda su do sada to uglavnom bile špekulacije, a hrvatska policija bila je poprilično šutljiva. No, sada su napokon odlučili s javnosti podijeliti važnu informaciju. Naime, policija ima saznanja kako se za utakmicu Hrvatske i Španjolske spremaju novi neredi. Sve su informacije proslijedili francsukoj policiji, a poslano je još četvero policajaca kao ispomoć Francuzima.

“Povodom brojnih upita medija o mogućim izgredima na večerašnjoj utakmici EURA 2016. Hrvatska-Španjolska donosimo nekoliko informacija: Vezano za današnju utakmicu raspolažemo informacijama kako su i za večerašnju utakmicu planirani izgredi s ciljem prekida utakmice u vidu uporabe pirotehničkih sredstava na stadionu, utrčavanja na teren te isticanja raznoraznih neprimjernih simbola. Sve prikupljene informacije promptno su dostavljene francuskoj policiji. Također, Ministarstvo unutarnjih poslova RH uputilo je sinoć dodatna četiri policijska službenika kao ispomoć francuskoj policiji”, priopćili su iz zagrebačke policije.

Facebook
Facebook

Na utakmicu idu i ratni veterani specijalnih postrojba

Kako smo već pisali, u Bordeaux se uputilo dvadesetak, a možda i više, ratnih veterana Domovinskog rata, a svi su uglavnom iz specijalnih postrojba. Oni su se uputili u Francusku kako bi zaustavili moguće nerede, odnosno, da spriječe huligane u prouzročavanju istih.

Neki tvrde kako ih ide puno više od dvadeset, a uglavnom su to navijači Hajduka i Dinama. No, njihov motiv odlaska u Bordeaux nije zaštita Zdravka Mamića i HNS-a, već protiv onih koji su izazivali veliku sramotu na utakmic s Češkom i time izvršili svojevrsni napad na Hrvatsku. Smatraju i kako borba s čelnicima HNS-a, ne smije ugrožavati reprezentaciju.

Niču transparenti koji najavljuju nerede

Naime, još su u ponedjeljak u Splitu su osvanuli transparenti koji jasno poručuju kako se na utakmici Hrvatske i Španjolske može očekivati novi huliganski ispad. Poruka, “Oslobodimo hrvatsku repku od huligana u loži, ne bi vam sutra bili u koži”, jasno govori kako se vjerojatno nešto kuha.

>>> NAVIJAČI DOBILI POJAČANJE: Huligani pazite se, stiže dvadesetak specijalaca iz Domovinskog rata!

>>> KATASTROFA NA POMOLU: Huligani poslali novu stravičnu poruku HNS-u, slijede neredi?! (FOTO)


Komentari