SLOVENSKI ‘WONDERKID’ SLETIO U DINAMO: Mamić nije mogao sakriti oduševljenje (FOTO)

Wikimedia

Trener Dinama tvrdi kako je Stojanović pravo riješenje za desni bok i kako je siguran da će napradovati.

Napokon igrač koji bi mogao Dinamu donijeti malo elana. Modri su potpisali petogodišnji ugovor s talentiranim desnim bekom iz Maribora, Petrom Stojanovićem. Već prvih dana zimskog prijelaznog roka, Dinamo je pronašao zamjenu za Pinta koji je karijeru nastavio u Premiershipu, u Norwichu.

Stojanović je potpisao jučer, a momčadi Dinama će se priključiti idućeg tjedna kada se ekipa okuplja za pripreme. Stojanoviću je tek dvadeset godina, a u Dinamo dolazi kao najmlađi debitant Maribora i slovenske reprezentacije. Za reprezentaciju je do sada odigrao tri utakmice, a ima iskustva i u Ligi prvaka.

“Prije svega bih se želio puno zahvaliti Mariboru i svima tamo koji su mi omogućili da danas budem ovdje i potpišem za Dinamo. Jako sam sretan i ponosan što sam došao u Dinamo koji posljednjih desetak godina dominira i ostvaruje odlične rezultate. Znam što se ovdje očekuje, momčad je odlična i vjerujem u sebe te sam uvjeren da ću s Dinamom u godinama koje dolaze nastaviti s osvajanjem trofeja i odličnim rezultatima”, riječi Stojanovića prenosi službena stranica Modrih.

Trener Dinama tvrdi kako je Stojanović pravo riješenje za desni bok i kako je siguran da će napradovati.

“Već dulje vrijeme pratimo Petra i znamo koje su mu kvalitete. Mlad je, ima tek 20 godina, ali i iskustvo igranja na visokom nivou u Mariboru, reprezentaciji i Ligi prvaka tako da smo uvjereni kako je pravo rješenje za naš desni bok. Naravno, još ima mjesta za napredak i sigurni smo da će kada se malo navikne na novi klub i grad i općenito okolinu biti samo sve bolji”, kaže Zoran Mamić.

Wikimedia
Wikimedia

Komentari