SLJEDEĆA DVA TJEDNA KRUCIJALNA ZA KRAMARIĆA: Vardy je ‘out’, može li Andrej iskorisiti šansu?

Facebook

Iako postoji još jedan napadač koji je prije Kramarića, a to je Okazaki, bio bi red da mu Ranieri barem ovoga puta da priliku da se dokaže na terenu.

Novi prekoret u slučaju Kramarić stigao je ozljedom najboljeg napadača i najboljeg strijelca Premier lige ove sezone, Jamesa Vardyja. Iako nije riječ o težoj ozljedi, Vardy će izbivati s terena barem dva tjedna, a morat će i na operaciju, prenosi Skysports.com. Vardy će zbog ozlijede prepona morati i na operaciju, a time se širom otvaraju vrata za Kramarića.

Leicester u sljedeće dvije utakmice igra protiv Tottenhama, jednu u FA kupu, a jednu u Premier ligi, dok je treća utakmica gostovanje u Birminghamu kod Aston Ville. Kako se već naveliko i naširoko bruji o posudbi ili prodaji Kramarića, a red ponuđača se samo gomila, definitivno nismo očekivali kako bi mu se mogla otvoriti i blaga šansa da zablista u Leicesteru.

Iako postoji još jedan napadač koji je prije Kramarića, a to je Okazaki, bio bi red da mu Ranieri barem ovoga puta da priliku da se dokaže na terenu. Tako i tako nema što za izgubiti ili će saznati kako ima dobrog napadača i češće ga korisiti ili će se uvjeriti kako je prodaja jedino riješenje.

Leicester se trenutno nalazi na visokom drugom mjestu svega dva boda iza Arsenala koji ima 42 boda i jedan bod ispred Manchester Cityja koji ima 39.


Komentari