ŠIMUNIĆ progovorio: ‘Ništa mi nije žao. Ja nikome ništa ne moram DOKAZIVATI’

Facebook

Šimunić se oglasio na premijeri filma u kojem tumači glavnu ulogu.

Nakon gotovo dvije godine šutnje jučer smo po prvi puta čuli glas novog pomoćnika “izbornika”, a nekadašnjeg stopera Dinama i reprezentacije, Josipa Šimunića. Oglasio se uoči premijere filma “Moja voljena Hrvatska”, redatelja Jakova Sedlara, u kojem tumači glavnu ulogu. Nakon što je karijeru okončao pod suspenzijom zbog skandiranja “Za dom- Spremni”, Josip je za RTL poručio kako ne mora ništa dokazivati i kako ne žali ni za čim.

“Ja nikome ništa ne moram dokazivati. Film smo napravili baš zato što svatko ima svoju priču, a ovo je moja priča. A ako ja ne ispričam svoju priču, onda će je ispričati netko drugi”, kazao je Šimunić i nastavio, “”Ništa mi nije žao. Apsolutno ništa. Nije lijepo ni kad svako malo netko mene diskriminira, ali takav je život. Taj incident je nažalost obilježio kraj moje karijere. Ali ima puno stvari na svijetu koje nisu u redu. Imat ću još prilike dokazati da to nije bilo pravedno”, zaključio je Čačićev pomoćnik.

Ulogom u reprezentaciji je kako tvrdi zadovoljan i otkrio planove za budućnost. “Drago mi je što sam dobio tu priliku. Želja mi je biti trener jedan dan. Drago mi je biti pomoćni trener tako sjajnim igračima”, priča Joe.


Imao je i dvije-tri o Čačiću. “Ante je izvrstan trener i čovjek, sjajno se snašao. U to nitko nije ni sumnjao. Nisu u redu te kritike, ali u takvom društvu živimo”, kazao je Šimunić.

 

Komentari

loading...
-->