Severinin bivši ulaže u Maksimir! ‘Trebalo je osvježenje, pa sam odlučio pomoći donacijom’

Photo: Tomislav Miletic/PIXSEL

Poduzetnik Milan Popović, poznat i kao bivši partner Severine Kojić, odlučio je uložiti u sport u Zagrebu.

Točnije, u NK Školu nogometa Maksimir. Ta je škola u vlasništvu Miroslava Blaževića juniora.

“Djeca će ubuduće trenirati na novom igralištu od umjetne trave vrhunskog talijanskog proizvođača Limonta, pod najmodernijom LED rasvjetom. Uređen je prostor oko terena, a postavili smo i veliki semafor, koji je ujedno i display povezan s kamerama koje će snimati sve trenažne i natjecateljske aktivnosti. Kasnije ćemo te snimke koristiti za analizu treninga i utakmice, po uzoru na najmodernije europske nogometne akademije”, rekao je predsjednik kluba Miroslav Blažević junior.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSEL

Zahvaljujući Popoviću koji je donator kluba, realizirana je obnova terena. Osim njih, na predstavljanju su bili bivši Vatreni Dario Šimić, predstavnik Ministarstva za sport i mlade Darko Vučić, pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić te trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević.

“Koliko god su treneri i vodstvo stručni, ipak se vidjelo da je potrebno osvježenje u pogledu infrastrukture, pa sam se ponudio pomoći donacijom. Mogu reći da je ekipa odradila sjajan posao u zadnjih par mjeseci, ovo je sada vrhunski nogometni centar dostojan rejtinga Nogometnog kluba Škola nogometa Maksimir”, poručio je srpski poduzetnik Popović.

Iz te NK Škole nogometa Maksimir svoje profesionalne karijere počeli su i Lovro Majer, Matthias Chago te Filip Benković.


Komentari