Senzacionalan transfer: Eduardo da Silva blizu povratka u hrvatski nogomet, ali ne u Dinamo!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Aktualni prvak Hrvatske, Rijeka, sprema senzacionalan transfer, u svojim redovima želi Eduarda da Silvu! 

U zimskom prijelaznom roku u Dinamo iz Rijeke stiže Mario Gavranović, no Rijeka bi mogla uzvratiti udarac i u svoje redove dovesti bivšeg reprezentativca i igrača Dinama Eduarda, kojem je istekao ugovor s brazilskim prvoligašem Atleticom Paranaenseom. Dudu novogodišnje blagdane tradicionalno provodi u Zagrebu, a osim odmora otkrio je da je pregovarao o prelasku na Rujevicu.

“Ajmo reći da sam bio na večeri u jednom nogometnom društvu i da smo se dotakli te teme. Ja sam se u svakom slučaju poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu naputovao i izmijenjao sredina. Vratio sam se u Brazil, onda opet vratio u Šahtar, pa opet otišao u Brazil… Gotovo je s tim, želim biti bliže Hrvatskoj i Zagrebu”, kazao je 34-godišnji Eduardo za Novi list.

Eduardo je priznao da bi u slučaju dobre ponude pristao igrati za Rijeku.

“Uvjeren sam da mogu igrati još dvije-tri godine. Ja nisam zaboravio davati golove. Ako stigne neka dobra ponuda… Što ako ta ponuda bude iz Rijeke? Moguće, zašto ne?”, dodao je 34-godišnji nogometaš.

No, ostaje pitanje želi li Rijeka dovesti Eduarda, jer Dudu i nije bio u nekoj formi u posljednje vrijeme. Posljednju utakmicu je odigrao još 24. srpnja, te je angažman u Atleticu posljednjih mjeseci proveo na tribinama, bez da je upisao niti minutu igre.


Komentari