SAVEZ OBJAVIO UPUTE ZA NAVIJAČE! ‘Pripremili smo kvalitetne ugostiteljske sadržaje’

Foto: Screenshot/HNS

Svjetski doprvaci danas na Maksimiru protiv Azerbajdžana (20:45 sati) kreću u borbu za plasman na EURO 2020, a bodrit će ih dobro popunjen maksimirski stadion uz predviđenu atraktivnu koreografiju na početku susreta.

Savez je na svojim službenim internetskim stranicama objavio pravila ponašanja navijača na stadionu. Priopćenje prenosimo u cjelosti:

“Ulaznice se na dan utakmice mogu kupiti na blagajnama stadiona Maksimir do kraja prvog poluvremena te putem interneta (ulaznice se mogu ispisati kod kuće). Pozivamo sve navijače da na stadion Maksimir dođu na vrijeme kako bi izbjegli gužve na ulascima te pritom pozivamo na strpljivost kod kontrole ulaza. Veseli nas veliki interes navijača te će na Maksimiru biti više od 20 tisuća navijača.

Za ulaz gledatelja na stadion Maksimir bit će otvoreni svi raspoloživi ulazi.

Stadion se otvara u 18:45 sati te smo pripremili kvalitetne ugostiteljske sadržaje što je još jedan razlog da na stadion dođete ranije.

Kao organizator utakmice, Hrvatski nogometni savez zadržava pravo provjere i kontrole podataka s ulaznice i usporedbe s osobnim podacima zbog čega je nužno posjedovati osobne dokumente.

Pozivamo sve gledatelje da fer i korektnim navijanjem pomognu Vatrenima doći do važne pobjede na početku Europskih kvalifikacija.

Recimo zajedno NE diskriminaciji, ksenofobiji, rasizmu i svim oblicima verbalnog i fizičkog nasilja. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, poštovanja i tolerancije prema protivniku, službenim osobama i svim gledateljima.

Kao što je i uobičajeno, na stadion neće biti dozvoljen unos bilo kakvim predmetima pogodnima za nanošenje ozljeda ili štetnima za zdravlje, pirotehničkim sredstvima, hrane i pića, transparentima većima od 2x1m i onima s bilo kakvim rasističkim, uvredljivim ili političkim porukama koje nemaju veze sa sportom, velikim torbama i ruksacima, kišobranima i drugim predmetima sukladno pozitivnim zakonskim propisima.

Također, neće biti dozvoljen ulazak osobama pod utjecajem alkohola ili droga te osobama do 16 godina bez pratnje roditelja ili druge odgovorne punoljetne osobe.

Zahvaljujemo svim navijačima na vjernoj potpori Hrvatskoj, želimo vam da uživate u susretu Hrvatske i Azerbajdžana te da se nakon utakmice sretno vratite domovima.”


Komentari