ROMEO pronašao “JULIJU”? (FOTO)

YouTube Screenshot

Kakva su se sve imena spominjala, ovo i nije loše.

HNS-ov čovjek za sve, Romeo Jozak, navodno je pronašao novu desnu ruku na klupi reprezentacije. Novi izbornik bi trebao biti trener Splita, Zoran Vulić. Trenersku karijeru počeo je još u sezoni 97/98, došavši na klupu Hajduka kao treći trener te sezone, a otišao je nakon zadnjeg kola. Tri godine kasnije Hajduk ga je vratio, a Vulić im je donio prvenstvo, nakon toga nasljedio ga je još jedan konkurent za “lutku”, Nenad Gračan. Uslijedile su godine vraćanja i odlaženja iz Hajduka, nešto kao Kruno Jurčić s Dinamom, da bi nakon, na pola uspješne sezone u Hajduku, otišao zauvijek.

Facebook
Facebook

Toliko mu se smučio odnos s tadašnjom upravom Hajduka da je preselio na drugi kraj svijeta u Vladisvostok, ali ni tamo se nije baš proslavio. Vratio se u domovinu i preuzeo Rijeku u kojoj je bio oko tri mjeseca. Bez nekog uspjeha vodio je Istru. Vulić je 2012. prvi puta preuzeo Split, vodio ih je jednu sezonu nakon čega je preuzeo U19 reprezentaciju Hrvatske. Povratak k braći Žužul uslijedio je prošle zime, ali kako stvari stoje zov HNS-a mogao bi biti jači.

Kad se sve stvari zbroje “Vule” prema HNS-ovim kriterijima i nije tako loš izbor. Ima bogato domaće iskustvo, radio je i u Rusiji, ne traži više od 12 tisuća eura mjesečno, no, najveća prednost Vulića je što ima iskustva s dolascima i odlascima pa mu vjerojatno neće teško pasti kada se vrhovnici odluče na smjenu. Susret Romea i “Julije” trebao bi se dogoditi najkasnije do sutra, a ono što Vulić treba imati na umu je da ta priča završava tragično.


Komentari