Rog u LIVERPOOL, Balić i Vlašić prema ROMI?

Facebook

Dobre partije mladog dvojca iz Hajduka, kao i najskupljeg pojačanja HNL-a privukle su pažnju velikih europskih klubova.

Roma ima lukav plan

Na meti Rome našao se dvojac Bilih, Balić i Vlašić. Iz talijanskih medija saznajemo kako će se ovoga vikenda navodno dogovoriti velika suradnja na relaciji Split – Rim ili bolje rečeno Hajduk – Roma. Riječ je o ponudi da Hajduk postane Romina afilacija, a to znači da bi Rimljani slali svoje igrače na posudbu što bi Splićanima moglo itakako pokriti neke rupe, no, Roma bi ipak ovdje mogla više profitirati. Dok bi u Hajduk stizali neafirmirani igrači Rome, uz Splita bi u Romu odlazili najbolji igrači i to ne na posudbu. Roma bi ovim dogovorom dobila pravo prvokupa.

Špekulira se kako su Rimljanima za oko zapeli baš Vlašić i Balić, a dečkima cijena samo raste pa ovo ispada dosta lukav potez kojime si Roma osigurava priljev talenata.

Balić i Vlašić najskuplji su igrači Hajduka, a prema Transfermarktu vrijede 2.45 milijuna funti.

Za Roga spremili 8 milijuna funti

Najskuplje pojačanje HNL-a moglo bi već na zimu preseliti u Liverpool. Prema napisima britanskog tabloida The Sun, Liverpool je pripremio 8 milijuna funti za mladog ofenzivniog veznog. Ovo je već drugi put da Redsi pokušavaju akvizirati Roga. Prvi puta su pokušali dok je još bio u Splitu, ali Rog se odlučio za Dinamo. Kako je sezonu započeo još boljim igrama, a Dinamo je već renomirano ime kad su u pitanju kvalitetni mladi igrači, Redsi će vjerojatno pokušati ponovno. Poznavajući politiku transfera velikog Gazde, vjerojatno će tih 8 milijuna glatko odbiti i tražiti više.

Marko Rog prema Transfermarktu trenutno je šesti najskuplji igrač Dinama, a vrijedi 2.80 milijuna funti.

Komentari