Robert Prosinečki demantirao: Neću biti izbornik Srbije, ali ni Hrvatske…

Robert Prosinečki u srpskim medijima spominje se kao najizgledniji kandidat za preuzimanje tamošnje reprezentacije, no od toga neće biti ništa. 

Iako je odveo srpsku nogometnu reprezentaciju na SP u Rusiju, sada već bivši izbornik hrvatskih korijena Slavoljub Muslin na iznenađenje tamošnje javnosti dobio je otkaz. Uskoro su svi srpski pa i hrvatski mediji kao glavnog kandidata za klupu Srbije spominjali Roberta Prosinečkog. No, “Žuti” je progovorio i otkrio svoje planove koji se ne poklapaju s mišljenjima novinara.

“Kad god se isprazni neko mjesto u Zagrebu ili Beogradu, mediji uvijek mene izvuku. Iskreno, umoran sam od toga, tih priča. Što god izjavim, druga će strana komentirati, vagati. Da se razumijemo, nacionalno opterećenje nemam. Na pitanje jesu li me zvali s Terazija – odgovor je ne”, kazao je Prosinečki za Večernji pa objasnio da ne želi raditi kao izbornik za nijednu reprezentaciju s Balkana.

“Ma kada sam čuo i pročitao, sve mi je to nestvarno. Ne, hvala onima koji me spominju, ali ja neću biti izbornik Srbije, dosta mi je rada na ovim prostorima. Moji su svi planovi vezani za to da preuzmem klub, i to negdje u Europi.”

Prosinečki je već prije vodio Crvenu zvezdu, no sada kaže da ga “na ovim prostorima” nikakav angažman više ne zanima pa čak ni mjesto hrvatskog izbornika.

“Ma i ta je tema izlizana. Bio sam bez posla, nitko me nije zvao. A znamo i zašto”, pecnu je Prosinečki vodstvo HNS-a.

 

 


Komentari