Robert Pires: ‘Arsenal ne zna igrati S MOMČADIMA POPUT DINAMA’

Facebook

“Arsenalu se ne snalazi dobro protiv momčadi kao što su Olympiacos i Dinamo. Takve momčadi se povuku i čekaju šansu iz kontranapada, a to ne odgovara Arsenalu”, kazao je Pires.

Bivši igrač i legenda Topnika, Robert Pires, izjavio je kako se londonski klub teško snalazi protiv momčadi kao što je Dinamo. Utakmica 5. kola Lige prvaka je na rasporedu večeras u 20 i 45.

“Arsenalu se ne snalazi dobro protiv momčadi kao što su Olympiacos i Dinamo. Takve momčadi se povuku i čekaju šansu iz kontranapada, a to ne odgovara Arsenalu. Najbolji primjeri su dvije te dvije utakmice, Arsenal je napadao 90 minuta i zanemario igru u obrani, a Dinamo i Olympiacos su to znali kazniti“, kazao je Robert Pires.

No, kako ne bi u potpunosto ocrnio “svoj” klub, Pires je istaknuo kako Arsenalu bolje leže velike utakmice kao ona s Bayernom. Iako poraz od 5:1 ne govori baš tako.

“Lakše je igrati kada igrate protiv sastava slične kvalitete kao vaše, premda je Bayern bolji od Arsenala, ostavljaju više prostora, a za Topnike je to savršeno. Upravo zato je Arsenal jedini pobijedio Bayerna. Topnici bolje igraju protiv Bayerna nego protiv klubova koji se brane i traže priliku iz kontranapada, pritom ne ostavljajući prostor za igru”, zaključio je Pires.

>>> JEŽINA NAPRAVIO OGROMAN GAF: Teško da će dobiti priliku nakon ovoga

>>> KRAJ PAKLENE ERE ZA NAVIJAČE DINAMA! BBB-ovci poručuju: ‘Vraćamo se tamo gdje pripadamo!’

Komentari