RIJEŠENA NAJVEĆA TAJNA UTAKMICE: Subašić otkrio što mu je Srna šapnuo prije penala (VIDEO)

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Srna je otrčao do Subašića i krenuo mu nešto šaptati, Suba se potom samo “kulerski” nasmijao i stao na crtu…

Vratar hrvatske nogometne vrste iznenadio je sve fantastičnom obranom jedanaesterca Španjolcima. Bila je to obrana koja je Hrvatsku vratila u utakmicu i svakako podigla moral cijeloj momčadi. No, bio je to najneobičniji jedanaesterac na ovome prvenstvu. Prvo diskutabilno je je li uopće bio jedanaesterac jer bi i vjetar jače pogurnuo Davida Silvu nego što ga je gurnuo Šime Vrsaljko, no, Kuijpers je ipak pokazao na bijelu točku.

Potom je uslijedilo nešto interesantno. Srna je otrčao do Subašića i krenuo mu nešto šaptati. Suba se potom samo “kulerski” nasmijao i stao na crtu. Ramos šutira, a Subašić je točno na putanji lopte. Nakon što se euforija stišala svi su se vjerojatno upitali, što mu je to rekao Darijo da je ovaj tako lako obranio penal?

Odgovor je uslijedio tek nakon utakmice, a Subašić je prenio kapetanove riječi, “Rekao mi je kapetan da je Modrić poručio da ga pričekam i idem u moje desno”, kazao je Subašić. Sada su stvari zapravo puno jasnije jer je Modrić suigrač Sergia Ramosa i vjerojatno se nagledao njegovih penala više nego pola Španjolaca koji su bili tada na terenu. Bilo kako bilo, hvala Del Bosqueu što nije poslao nekog drugog na penal i hvala Luki što zorno prati sve što mu suigrači rade na treningu.

>>> PRIZOR KOJEG ĆEMO ZAUVIJEK PAMTITI: Srnina gesta nakon utakmice ući će u povijest (FOTO)

>>> JE LI MU SRNA SUGERIRAO OVO? Pogledajte gdje je Subašić stajao u trenutku kada je Ramos pucao (FOTO)


Komentari