REPKA PRONAŠLA KAMP ZA EURO: Kada vidite u kakvom luksuzu će odsjesti neće vam biti svejedno (FOTO)

Facebook

Puni pansion po jednom danu, u luksuznom hotelu Domaine de Cice-Blossac, savez će morati platiti 250 eura po danu.

Hotel s četiri zvjezdice, Domaine de Cice-Blossac nalazi u gradu Burzu na sjeveru Bretanje, bit će dom hrvatskoj reprezentaciji za vrijeme trajanje Europskog prvenstva u Francuskoj, piše Večernji list. Hotel se nalazi 30-ak kilometara od Rennesa, a ima sve potrebno da se igrači i izbornik Ante Čačić osjećaju ugodno.

Puni pansion po jednom danu, u luksuznom hotelu Domaine de Cice-Blossac, savez će morati platiti 250 eura, a u kompletnom resortu nalazi se 69 soba i 24 apartmana, a u kompleksu će igrači imati sve što im je potrebno, od teretane i spa-centra pa do prostorija za masažu i terapiju. Igrači će biti smješteni u apartmane sa pogledima na prekrasna obližnja jezera Villaine.

Izaslanstvo HNS-a bit će smješteno u nekom od tri obližnja hotela, “Campanile Rennes Sud Saint-Jacques”, “Mercure Rennes Centre Gare” i “De La Chaussairie. Sva tri hotela udaljena su desetak kilometara od smještaja reprezentacije.

Tijekom Europskog prvenstva hotel će bit u potpunosti zatvoren za ostale goste, a igrači će na utakmice putovati iz zračne luke u Rennesu koja je od kompleksa udaljena svega 15 kilometara, dok će letovi trajati sat do dva ovisi o destinaciji. Pripreme će se održavati također 15-ak kilometara dalje u Guichenu.

https://www.youtube.com/watch?v=EChfGTBnBvM


Komentari