Rebić oduševio! Iako je na ‘ledu’, Vatreni eksplodirao i srušio rekord

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ante Rebić u rujanskim kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru nije bio na popisu Zlatka Dalića. Još uvijek se nije smirila ‘bura’ koju je Rebić podignuo svojim objavama na Instagramu nakon što je Hrvatska završila nastup na ovoljetnom Europskom prvenstvu, a s obzirom na to da ga nema u reprezentaciji, sada se može sasvim posvetiti klupskim nastupima u dresu Milana.

Ide mu jako dobro, s odličnim učinkom u pobjedi s 2:0 protiv Lazija, protiv kojeg se istaknuo asistencijama za golove Rafaela Leaa i Zlatana Ibrahimovića.

No, to nije bilo jedino značajno što je Rebić napravio u Milanovom slavlju na domaćem terenu u trećem kolu Serie A. Hrvatski reprezentativac koji je trenutno ‘na ledu’ istaknuo se i rekordnim učinkom u talijanskom prvenstvu u novoj sezoni.

Rebić je privukao pažnju sa sedam ključnih dodavanja na utakmici, onih koje otvaraju šanse za golove. Suigrači nisu bili baš efikasni, ali dva gola pokazala su se dovoljnim, a Vatreni koji je trenutno izvan kadra mogao se pohvaliti ovosezonskim rekordom.

Rebić je za svoju predstavu začinjenu s dvije asistencije dobio i visoku ocjenu na stranici SofaScore. Zaslužio je biti ocijenjen s 8,1, što je bilo najviše na utakmici u kojoj je njegov Milan slavio.

Hrvatskog reprezentativca ‘na ledu’ je visokom ocjenom nagradila i La Gazzetta dello Sport, dajući mu 7,5 za njegovu predstavu.

Komentari