Razočarani Dražen Ladić prozvao vodstvo HNS-a: ‘Siguran sam da im se bliži kraj’

Izvršni odbor HNS-a totalno je ignorirao želju Zlatka Dalića da mu pomoćnik bude Dražen Ladić. 

Kao što smo jučer pisali, ime Dražena Ladića nije uopće ni spomenuto u kontekstu pomoćnika Zlatka Dalića u jučerašnjem sramotnom priopćenju HNS-a. Iako je Dalić izrazio veliku želju da mu Ladić bude pomoćnik, HNS je, iz dobro poznatih razloga to ignorirao. O razlozima smo pisali prethodna dva dana, ali ćemo ponoviti ukratko, 7,5 milijuna kuna kojim je Ladić ovršio Dinamo, kao i Ladićeve izjave bez dlake na jeziku nakon što je Dinamo pokrenuo reviziju ovrhe.

Nakon što je saznao da ga Izvršni odbor HNS nije ni spomeno Ladić je sada ponovno britko poručio što misli.

“Žalosno je da oni koji bi izborniku Daliću trebali prvi dati podršku su od prvog trenutka podmetali klipove. Tu mislim na pojedince, a ne na članove izvršnog odbora u kojem ima i čestitih ljudi”, rekao je Dražen Ladić za tportal.

Na pitanje je li ga odluka HNS-a razočarala, Ladić je smirenim glasom kazao:

“Iskreno, ne pretjerano. Narod jako dobro zna o čemu se ovdje radi. Ne treba biti prepametan da se vidi tko u našem nogometu vuče sve konce”.

O problemu ovrhe Dinama, Ladić je kazao kako to nije problem hrvatskog nogometa, te da je uvjeren kako se čelnicima HNS-a bliži kraj.

“Problem hrvatskog nogometa nije moja ovrha nad Dinamovim računom. Za bojkot navijača i animozitet prema reprezentaciji nije kriva moja blokada Dinamova računa. Prema tome, problematika hrvatskog nogometa je puno dublja. I siguran sam da će pojedinci na koje mislim osjetiti kako im se bliži kraj.”

 

 


Komentari