Rakitić o ždrijebu: Nisam pričao s Messijem, ali Argentina je favorit naše skupine

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić smatra kako je Argentina favorit za prolazak skupine na Svjetskom prvenstvu u kojoj su još Hrvatska, Nigerija i Island, no o tome nije razgovarao s klupskim suigračem Lionelom Messijem. 

“Skupina je jako komplicirana za proći, ne samo zbog Argentine. S Islandom smo igrali puno puta, poznajemo se jako dobro i to će biti teška utakmica. No lijepo je igrati protiv najboljih, borit ćemo, želimo proći dalje”, rekao je 29-godišnji vezni igrač za televiziju beIn Sports.

“Naravno, favorit u skupini je Argentina, ali mi ćemo se boriti. Ja vjerujem kako oni također znaju da će to biti teška utakmica. Niti jedna od četiri ekipe ne može biti jako zadovoljna ždrijebom. S Messijem nisam o tome razgovarao, ali nije niti potrebno”, dodao je.

Argentinski kapetan se pak u intervju za televiziju TyC kratko osvrnuo na protivnike koji ga čekaju u lipnju.

“Island je jako težak protvinik, dobro je organiziran i fizički je dobar. Hrvatska ti dopušta više igrati, a Nigerija je neregularna”, rekao je Messi.


On je u utorak počeo posljednju utakmicu protiv Sportinga iz Lisabona na klupi te odigrao 29 minuta.

“Leo je zadovoljan. Ponekad se mora odmoriti. Najvažnije je da je ovdje s nama. Igrati s njim je uvijek posebno, a kada i igra 20 ili 25 minuta dovoljno je da potpuno promijeni ritam utakmice i igru. Bitno je da se dobro osjeća i zato ga je potrebno čuvati, odnosno paziti na njega”, izjavio je Rakitić.

Komentari

loading...
-->