PUCAJU NA VISOKO MJESTO? ‘Div iz predgrađa’ doveo veliko pojačanje za nastavak sezone (VIDEO)

Facebook

On je klasični brazilski igrač, nizak je rastom, brzonog, ima dobru kontrolu lopte, lijepi pregled igre i naravno, zna dobro predriblati protivnika.

Ovo stvarno nismo očekivali. Nakon što su osigurali najboljeg strijelca HNL-a, Iliju Nestorovskog, u svojim redovima do ljeta, Inter iz Zaprešića na posudbu je doveo i jedno vrlo zanimljivo pojačanje. Riječ je o Matheusu Cassiniju, igraču kojeg je Palermo doveo prošle godine za milijun i 200 tisuća eura, prenosi goal.com. U Palermu nije dobio priliku, ali zato će ju dobiti u Zaprešiću u kojem bi trebao ostati do ljeta.

Cassini je stigao na posudbu u Palermo umjesto vratara Josipa Posavca koji se priključio pripremama Palerma. Cassini je polušpica koja može prema potrebi zaigrati na poziciji drugog napadača. Brazilac je u Palermo stigao iz Corinthiansa za 1.2 milijuna eura, a trenutno vrijedi milijun. Što se tiče njegovog stila igre, on je klasični brazilski igrač, nizak je rastom, brzonog, ima dobru kontrolu lopte, lijepi pregled igre i naravno, zna dobro predriblati protivnika.

Mali je nedostatak njegova visina (170 cm) i malo krhkija građa, no, s obzirom da igra playmakera to i nije takav problem. Bilo kako bilo, Inter je definitivno profitirao dobrim odnosima s Palermom jer ovakav igrač ne bi bio loša akvizicija i u puno jačim klubovima od Intera, bez uvrede “Divu iz predgrađa”.

Komentari