PROVOKACIJA ILI? Mamić i Šuker napravili pravi igrokaz pred tisućama navijača (FOTO)

Facebook

Ova fotografija brzo se proširila društvenim mrežama i naišla na burne reakcije javnosti.

Nakon što je hrvatska nogometna vrsta svladala s B momčadi jaku Španjolsku, društvenim mrežama počele su kolati brojne slike na kojima se uglavnom slavi povijesna pobjeda. U moru tih slika plivala je i jedna poprilično neuobičajena slika, a onda je na mala vrata izronila na površinu, da se tako slikovito izrazimo. Naime, danima uoči utakmice s Češkom i onda još danima nakon te iste utakmice bacalo se drvlje i kamenje na navijače Torcide jer se proširila priča kako je baš njihova navijačka frakcija odgovorna za huliganske nerede na utakmici s Češkom.

Najoštrije kritike došle su upravo iz HNS-a koji je u nekoliko navrata obrušio na Torcidaše. No, onda su uoči utakmice sa Španjolskom izveli jedan poprilično neobičan igrokaz i to na samom stadionu. Davor Šuker, Zdravko Mamić, Tomislav Horvatinčić, pročelnik za sport Grada Zagreba Ivica Lovrić i HDZ-ovac Ante Kulušić, fotografirali su se, uz širok osmijeh, baš sa Hajdukovim šalom.

Facebook
Facebook

Smirivanje strasti ili provokacija?

Ova fotografija brzo se proširila društvenim mrežama i naišla na burne reakcije javnosti. Neki su pak ovaj potez okarakterizirali kao provokaciju baš zbog silnih prozivki uoči u proteklih nekoliko dana, a neki pak misle kako je ovo samo poruka mira, odnosno, pokušaj da se malo izgladi situacija.

“Ma hajdukovci su utakmicu rijesili zato je ta reakcija”, “Sramotna slika”, “Nisu vrijedni da drže to u svojim rukama”, “Kolko ja poznajem Hajduk i nogomet, Srna je proveo u Hajduku 3 ili 4 godine, zar kao kapetan ne bi trebao reagirati na ovu sliku? Ovo je stvarno velika provokacija“, komentirao je tako dio navijača koji ovu sliku smatra provokacijom.

Ipak našao se i jedan navijač koji ovo smatra porukom pomirenja. “Možda su baš htjeli malo da smire strasti! Činjenica da je Mamić napravio Modrića, Ćorluku, Kovačića, a koliko vidim i Pjacu i Roga igračima i mnoge druge koji su u repki! Nisam na njegovoj strani, al eto to je tako”, kazao je navijač iz Zagreba.

>>> ON JE RAZLOG DIVLJANJA HULIGANA?! Pogledajte tko je cijelo vrijeme dobacivao Čaćiću! (FOTO)

Komentari