PROCURILI DETALJI IZ SVLAČIONICE: Dečki su plakali sat vremena, a onda je nastupio Modrić…

NordPhoto/PIXSELL

Suze Luke Modrića nakon utakmice s Portugalom, obišle su svijet. 

Hrvatska će još dugo pamtiti ovu tužnu nogometnu noć. Osim što se Darijo Srna, kapetan momčadi ovom utakmicom u suzama oprostio od svoje reprezentacije, emocije nitko nije mogao sakriti.

”Svi smo se složili da bolja momčad ide doma. Cijeli turnir igramo sjajno i nismo zaslužili ovako ispasti. Dominirali smo, stvarali šanse, a oni zabiju iz neke sretne kontre. Zadnji trzaj generacije? Ne bi rekao, nije ovo zadnja šansa. Polako, teško mi je sada o tome”, rekao je Luka Modrić i dodao: ”Bili smo bolji, a nismo prošli. Zato me toliko boli.”

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Neutješan je bio i Milan Badelj.

”Ovo mi je najteži poraz u karijeri. Nikad nisam ovako nezasluženo izgubio. Ajde da su to bili penali, to je uvijek lutrija, ali ovako izgubiti…”, rekao je Milan Badelj.

Vedran Ćorluka odigrao je sjajnu utakmicu. Pospremio je Ronalda doslovno u mali džep.

”Portugal se došao braniti, čekao je šansu i na kraju je dočekao. To je nogomet. Mi smo zaslužili četvrtfinale, zaslužili smo pobjedu više nego oni. Osjećamo se jako loše jer smo bili bolji”, rekao je Ćorluka i dodao: ”Imali su sreće i moramo se pomiriti s time. Ronaldo? Nije uopće imao loptu jer su se cijelo vrijeme branili. Bilo ga je lako čuvati sve do zadnje minute kad su otišli u kontru.”, zaključio je Čarli.

>>> DRAMA I SUZE MEĐU STRUČNJACIMA: ‘Gledamo utakmicu i stalno vičemo, Čačiću, uvedi ovog dečka…’

>>> SUZA, SUZU STIŽE: Očaj na licima Vatrenih nikoga nije ostavio ravnodušnim (FOTO)


Komentari