PROBLEMI ZA HRVATSKOG NAPADAČA: Mandžukić podivljao zbog Allegrijeve odluke (FOTO)

Facebook: Juventus

Mandžukić je mislio da će startati od prve minute, međutim, tako nije mislio i Allegri koji je u prvu momčad uvrstio španjolskog napadača Alvara Moratu.

Nakon ispadanja iz Lige prvaka od Bayerna, talijanska Gazzetta dello Sport raspisala se o navodnoj velikoj svađi između Marija Mandžukića i menadžera Juventusa Massimiliana Allegrija. Reprezentativac Hrvatske bio je upitan za susret s Bayernom zbog ozlijede, ali se ipak uspio oporaviti do susreta. Kako je njegov matični klub igrao protiv njegova bivšeg kluba Bayerna, Mandžukić je mislio da će startati od prve minute, međutim, tako nije mislio i Allegri koji je u prvu momčad uvrstio španjolskog napadača Alvara Moratu.

Talijani tvrde kako je to Mandžukiću vrlo loše “sjelo” pa još uoči utakmice, kada je vidio da neće nastupiti, započeo svađu s Alegrijem, a svađa se navodno nastavila i nakon utakmice. Nažalost, Mandžukić je ušao tek u 72. minuti i taman kako je ušao sve je krenulo nizbrdo za Juve. Na koncu su Bavarci stigli zaostatak od 2:0 i u produžecima preokrenuli na 4:2. Sol na ranu su još kasnije sipali iz Bayerna kada su poručili kako je zapravo dobro što je izašao Morata koji im je stvarao glavobolje, a s Mandžukićem nisu imali problema.

 

 


Komentari