PRIZOR KOJI ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Navijači na aerodromu Vatrenima priredili spektakl (VIDEO)

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Navijači su pružili golemu podršku nogometašima u Francuskoj, ali vjerojatno se nisu nadali kako će im u Zagrebu i to već na aerodromu ususret izaći više od tisuću navijača.

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u Hrvatsku nakon neočekivanog neuspjeha u osmini finala Europskog prvenstva u Francuskoj. Navijači su pružili golemu podršku nogometašima u Francuskoj, ali vjerojatno se nisu nadali kako će im u Zagrebu i to već na aerodromu ususret izaći više od tisuću navijača. Naime, brojni su se navijači okupili ispred i u zračnoj luci kako bi pozdravili svoje heroje pjesmom i skandiranjem. Momci su isprva djelovali nekako utučeno, valjda još zbog svježeg poraza od Portugala i ispadanja iz natjecanja, ali osmjeh je brzo stigao na lice kada su vidjeli vojsku navijača koja ih je dočekala.

Teško da se možemo uopće prisjetiti kada su nogometaši imali ovakav doček, a baš ih je to i frapiralo jer kako kažu nisu ovo očekivali. Aerodromom se orila “Moja domovina”, pa “Mi, Hrvati”, a itekako zatečen ostao je Domagoj Vida.  “Nismo se ovome nadali. Ostavili smo srce na terenu, drago mi je da su navijači to prepoznali. Ovo nam je malo popravilo raspoloženje, sad nam je malo lakše“, rekao je Domagoj Vida pred kamerama HRT-a.

Iako Čačić ne razmišlja o ostavci, štoviše, već ima planove za kvalifikacije za Svjetsko u Rusiji, dio navijača jasno je i glasno poručio kako bi Čačić trebao ostati. “Ne damo Čačića, ne damo Čačića”, vikali su navijači.

Bilo kako bilo, tužna i razočarana lica hrvatskih nogometaša, brižni i srčani navijači uspjeli su pretvoriti u vesela i nasmijana lica, a samo je to zapravo i važno jer baš ti igrači za njih ih igraju. Ne za sebe, ne za Čačića, Mamića, Šukera ili Savez, već isključivo za navijače, između ostalog, ova igra i postoji samo zato da se narod ima čemu veseliti.

>>> PROCURILI DETALJI IZ SVLAČIONICE: Dečki su plakali sat vremena, a onda je nastupio Modrić…

>>> DRAMA I SUZE MEĐU STRUČNJACIMA: ‘Gledamo utakmicu i stalno vičemo, Čačiću, uvedi ovog dečka…’

Komentari