PRIPREMITE SE ZA POTRES: Hajduk dovodi jednog od najtalentiranijih mladih igrača Dinama !?

Facebook

Naime, mladi Dinamovac odbio je još zimus potpisati ugovor s Modrima, a Dinamo ga se na neki način time i odrekao.

Jamačno ste pomislili kako je nemoguće da Hajduk dovede Dinamovca, kako zbog velikog rivalstva tako i zbog zbog skromnih financijskih uvjeta koji vladaju u Splitu. I vjerojatno biste bili u pravu da ovo nije izolirani slučaj. Premda Dinamo svoje mlade talente prodaje za basnoslovne cifre, iako su odigrali tek nekoliko utakmica za seniore i nisu pokazali previše, a eto nam primjer Josipa Brekala koji je u Wolfsburg otišao za sedam milijuna eura, mogao bi se dogoditi i slučaj da Hajduk dovede najtalentiranijeg mladog stopera Hrvatske i to za “kikiriki”.

“Nije u šoldima sve”

Riječ je već dobro nam poznatom “slučaju Kalaica”. Naime, stasiti mladi Dinamovac, Branimir Kalaica, odbio je još zimus potpisati ugovor s Modrima, a Dinamo ga se na neki način time i odrekao jer što će im igrač koji odbija potpisati ugovor na kojem bi mogli zaraditi milijune. Iako je interes za mladog Kalaicu golem, a Benfica se do sada najčešće spominjala u kontekstu transfera, u utrku se, prema pisanju Dalmatinskog portala, uključio i Hajduk. Čini se kako 18-godišnjaku i njegovoj obitelji nije na prvome mjestu transfer u inozemstvo, kao što se do sada mislilo, već da je glavni interes minutaža u seniorskoj momčadi. Njegov otac Marijan je tako potvrdio kako “nije u šoldima sve” i kako mu je najvažnije da njegov sin igra, a sve opcije su i dalje otvorene.

Kako u Dinamu trenutno ne nedostaje stopera, a sadašnja postava već je potpomognuta mladim Vinkom Soldom i Filipom Benkovićem, za Kalaicu će se tu teško naći mjesta pa je Dinamo njemu i obitelji ponudio posudbu u Lokomotivu što, naravno nije opcija, no, u Hajduku bi vjerojatno s radošću primili talentiranog mladog stopera i odmah mu dali mjesto u momčadi. Kako Dinamo i dalje ustraje u posudbi i nema namjeru ispuniti tražene uvjete, obitelj već vjerojatno gubi strpljenje, a zagrize li Hajduk dovoljno jako i ponudi obitelji uvijete koje potražuju, uskoro bi mogli gledati još jednog Dinamovca u bijelom dresu.


Komentari