PREPOROD NA POSUDBI? Kramarić zamalo srušio Bayern, a obranu im slao po ‘ćevape’ (VIDEO)

Facebook

Sve u svemu, bit će zanimljivo gledati što je to Kramarić u stanju napraviti u Bundesligi za koju se ranije govorilo kako je idealna liga za njega.

Iako je njegov novi klub Hoffenheim u kojeg je došao na posudbu iz Leicestera, izgubio 2:0 od Bayerna, baš je Andrej Kramarić imao dvije briljantne prilike koje nažalost nije iskoristio. No, ono što je napravio obrani Bayerna kojeg za par tjedana očekuje nastavak natjecanja u Ligi prvaka, je jednostavno signal kako ili Bayern ima klimavu obranu ili Kramarić ide u lov na novu renesansu.

Krama se dugo mučio u još u Dinamu da izbori status prvotimca, a dobivao je samo mrvice, potom je prešao u Lokomotivu u kojoj je zasjao po prvi puta. Vraćen je u Dinamo, ali opet ga je zadesila loša sudba i nesređen odnos s Mamićima pa je prodan u Rijeku. U Rijeci je doživio svoju drugu renesansu i kao najbolji strijelac prvenstva prodan je u Leicester. Klub koji se tada borio za ostanak očajnički je trebao napadača, ali Kramarić se nažalost nije uklopio u momčad i tadašnji trener Nigel Pearson nije mu previše vjerovao. Njegovu tradiciju nastavio je preporoditelj Leicestera, Ranieri koji je Kramarića držao gotovo cijelu ovu sezonu na klupi.

Na koncu odluka je bila da ga se šalje na posudbu, ali mu se jasno dalo do znanja kako se na njega više ne računa u Leicesteru. Puno se nagađalo gdje će. Torino, Stuttgart, West Ham, Dinamo i Hoffenheim izrazili su želju za dovođenjem Kramarića, a na koncu se sve svelo na Dinamo i Hoffenheim. Krama se odlučio za Njemački klub i kako možemo vidjeti prema jučerašnjem izdanju vjerojatno nije pogriješio.

Iako je Hoffenheim posljednja momčad Bundeslige i vjerojatno joj prijeti ispadanje, velike su nade položene baš u Kramarića koji je doveden kao spasitelj. Prema onome što je pokazao protiv Bayerna imamo što i za očekivati. Premda su poraženi 2:0, a utakmica je riješena već u prvom poluvremenu golovima Lewandowskog, Krama je pokazao kako im obrana baš i nije na razini. Kako Bavarcima nedostaje nekoliko obrambenih igrača na teren je izašao stoperski par Badstuber-Kimmich, a njih dvojica baš se i nisu pokazala kao siguran par. Krama ih je uredno slao po “ćevape”, a samo malo preciznosti nedostajalo je da ih sruši.

Sve u svemu, bit će zanimljivo gledati što je to Kramarić u stanju napraviti u Bundesligi za koju se ranije govorilo kako je idealna liga za njega.

Unlucky today. #KeepWorking

Posted by Croatian Footballers on Sonntag, 31. Januar 2016

https://www.youtube.com/watch?v=4pTvoimylbA


Komentari