PREKINUO JE ŠUTNJU: Zoran Mamić otkrio pravi razlog napuštanja Dinama

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Nakon njegova odlaska počele su kružiti razne priče o tome zašto je tako naprasno ‘pobjegao’ iz Dinama, a sada je napokon odlučio o tome i progovoriti.

Sve se odvilo možda malo prebrzo, Zoran Mamić šokirao je svojim naglim odlaskom iz Dinama, odnosno, preuzimanjem saudijskog kluba Al Nassr. Nisu postojale nikakve naznake da bi Mamić mogao napustiti klub, štoviše, već je dobro isplanirao kako se kvalificirati u Ligu prvaka, doveo je pojačanja, imao zamisli kako ojačati Dinamo, dogovarao je prijateljske, stoga nikome nije bilo jasno zašto je otišao.

Nakon njegova odlaska počele su kružiti razne priče o tome zašto je tako naprasno ‘pobjegao’ iz Dinama, a sada je napokon odlučio o tome i progovoriti.

Otišao zbog blokiranog računa?

“Htio sam imati svoj mir! Želio sam se maknuti od svih stvari koje su se događale, koje su bile oko nas. Ali kad se dogodilo ono s mojom kćerkom Ninom, sve mi je prelilo čašu. Znao sam da se trebam maknuti negdje gdje se mogu isključivo koncentrirati na posao na terenu”, kazao je Mamić, prenose Sportske.

Na pitanje je li već pronašao mir u novom klubu Mamić odgovara: “Prekratko je vrijeme… Ali mnogo je posla, ne radim ništa drugo osim što se bavim nogometom. Potpuno sam koncentriran na posao, nemam vremena a ni uvjeta za bilo što drugo. Novost je svakako da se svi mi skupa sad mnogo više bavimo sportom. Osim što treniramo s momčadi, i mi iz stožera smo u slobodno vrijeme na treninzima. Svakodnevno treniramo”.

Najviše se širila priča kako je Mamić napustio Dinamo, odnosno, Hrvatsku jer mu je račun u Hrvatskoj blokiran, no, on tvrdi kako to nije istina. “To su, naravno, gluposti”, komentirao je tako Mamić napise.

>>> KĆI ZORANA I VANJE MAMIĆ ZAVRŠILA U PRITVORU: Jamčevina nevjerojatnih milijun kuna!


Komentari