POZNATO JE PROTIV KOGA ĆE VATRENI IGRATI U OSMINI FINALA: Riječ je o strašnoj reprezentaciji koju smo već pobjeđivali

Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što su sinoć sjajnom igrom pobijedili Škotsku, naši Vatreni su saznali i protivnika u osmini finala.

Biti će reprezentacija Španjolske koja je danas pobijedila Slovačku s čak 5:0. U drugoj utakmici te grupe Šveđani su porazili Poljake s 3:2 te tako osigurali prvo mjesto u skupini.

Sa Španjolcima smo do sada odigrali osam utakmica od čega imamo tri pobjede, jedan remi i četiri poraza uz gol razliku 9:15.

Podsjetimo, Hrvatska će se u osmini finala sastati s drugom ekipom iz skupine D u kojoj se sve do zadnjih minuta nije znalo tko će završiti na kojoj poziciji.

Španjolci, poput nas, nisu briljirali u skupini na dosadašnjem Europskom prvenstvu. U prva dva kola su remizirali 0:0 sa Švedskom i 1:1 s Poljskom. Tek su u zadnjoj utakmici uspjeli slomiti Slovake.

Utakmica između Hrvatske i Španjolske na rasporedu je u ponedjeljak, 28. lipnja, u 18 sati u Kopenhagenu.

U Danskoj su na snazi puno blaže restrikcije što se tiče koronavirusa te će na tribinama moći biti i naši navijači.

Središnje mjesto za nabavu je Uefin portal za ulaznice, jedini put preko kojeg se može do ulaska na tribinu.

Kako bi Hrvata moglo biti što više, Hrvatski nogometni savez je za navijače pripremio postupak prijave za što lakši i brži dolazak do ulaznica nakon što njihova prodaja počne na Uefinom portalu.

Po najavi koju je donio HNS, ulaznice će biti u prodaji od sutra (24.6.) u 11 sati.

HNS je za hrvatske navijače pripremio mogućnost dolaska do pristupnih kodova ako se prijave na portalu za ulaznice Hrvatskog nogometnog saveza. Kodovi će biti dostupni također od sutra, od 10 sati, a vrijedit će 24 sata nakon početka prodaje ulaznica, do petka (25.6.) u 11 sati.

Nakon što kodovi do kojih se može doći na portalu za ulaznice HNS-a isteknu, ulaznice će biti u slobodnoj prodaji bez prava prvenstva za hrvatske navijače koje vrijedi uz pristupne kodove.

Uz jedan kod moći će se nabaviti od jedne do četiri ulaznice, a HNS upozorava da će prodaja uz kodove biti dostupna do popune hrvatskog navijačkog sektora na stadionu Parken u Kopenhagenu, na koji će biti pušteno oko 3.500 navijača.

Svi ostali detalji o ulaznicama, dolasku na stadion i ulasku u Dansku dostupni su u objavi HNS-a.


Komentari