Poznati zagrebački klub gradi novu tribinu, a već sljedeće sezone žele povratak u Prvu HNL

FOTO: NK Hrvatski Dragovoljac

Hrvatski dragovoljac, na čelu s predsjednikom Marinkom Perićem ambiciozno gleda prema Prvoj HNL, prenose Sportske novosti.

“Nedavno sam na poreznoj upravi digao potvrdu na kojoj je ispisana nula. Dakle, klub sada više nema nikakvih dugovanja prema poreznoj upravi”, rekao je Perić.

“Takvo nešto se sigurno nije dogodilo unazad deset godina. Jasno, još nismo riješili sva dugovanja koja su stvorili moji prethodnici, ali s vremenom i to ćemo riješiti. Ali ono najbitnije, veliki financijski dug koji je klub potiskivao prema dnu, s predstečajnom nagodbom skinuli smo s leđa. Jasno, i bez toga, posla imamo napretek u svim segmentima kluba, jer smo si zadali vrlo odgovornu zadaću, a to je u bliskoj budućnosti povratak u prvoligaško društvo. A možda nam se to dogodi već na kraju sljedeće sezone. Jasno, bez imperativa i pritiska na igrače i stručni stožer”, tvrdi Perić.

Predsjednik tvrdi kako će i stadion Stjepan Spajić imati uvjete za prvoligašku licencu. “Ovih dana poduzimamo sve radnje da se u najskorije vrijeme izgradi južna tribina, adaptira postojeća sjeverna tribina, te sportski dom i saniraju sva tri igrališta.

Što se tiče Druge HNL, Perić se žali na ždrijeb. “Ždrijeb nam jednostavno nije bio naklonjen. Željeli smo prvo domaćinstvo, a u drugom kolu da budemo gosti, jer u proljeće nas očekuju dva teška gostovanja”, zaključio je predsjednik Hrvatskog dragovoljca Marinko Perić.


Dok se predsjednik Perić bavi naveliko s logistikom, trenerski tandem, Boris Perković i Miroslav Kuljanac, intezivno pripremaju momčad za jesensku sezonu. Prije nekoliko dana, nakon četrnaestodnevne izolacije zbog koronavirusa, treninzima su se priključila četvorica igrača i sada su Crni u punom sastavu.

Do početka prvenstva, koje za njih kreće u petak, 14. kolovoza, odradit će još jednu kontrolnu utakmicu. U subotu, 8. kolovoza, gosti su Slavena Belupa u Koprivnici.

‘Pirova’ pobjeda Orijenta: HNL ipak ne dobiva novog prvoligaša

Komentari

loading...