POZNAT SUDAC ZA DERBI DINAMA I HAJDUKA: Sudio im je već dva puta, a oba puta bio je remi

hajduk.hr

Osječki sudac imat će tešku zadaću dijeljenja pravde na užarenom travnjaku Maksimira. Utakmicu ionako prate prepucavanja Plavog i Bijelog tabora oko odgode Dinamove utakmice i “čiščenja kartona”, što će dodatno zapapriti atmosferu na travnjaku.

Čast suđenja najvećeg hrvatskog derbija pripala je Anti Vučemiloviću Šimunoviću (41). Osječki sudac imat će tešku zadaću dijeljenja pravde na užarenom travnjaku Maksimira. Utakmicu ionako prate prepucavanja Plavog i Bijelog tabora oko odgode Dinamove utakmice i “čiščenja kartona”, što će dodatno zapapriti atmosferu na travnjaku.

>>> DINAMO BRUTALNO SPUSTIO HAJDUKU: ‘Za vas se ne trebamo posebno pripremati’

Vučemilović je ranije već dva puta sudio veliki derbi, a oba puta završilo je neriješeno, rezultatom 1:1. Prvu utakmicu sudio je na Maksimiru 2013. godine u superkupu, a ta je utakmica završila pobjedom Dinama na jedanasterce. Drugu je sudio ove godine, ali prošle sezone u ožujku, ovoga puta na Poljudu. Valja istaknuti kako je trebao suditi i još jednu utakmicu Dinama i Hajduka i to onu zloglasnu 22. studenoga 2014. kada su igrači Hajduka odbili igrati zbog “crnih lista”, to jest, zabrane ulaska dijela Torcida na Maksimir.

Sve u svemu, Vučemilović će morati odmah nametnuti kriterij želi li utakmicu držati u balansu jer su obje strane izuzetno osjetljive na suđenje i svaka njegova odluka gledat će se pod povećalom.


Komentari