POČELO JE NADMETANJE ZA ANTU ĆORIĆA! Engleski velikan poslao vrtoglavu ponudu i pozvao ga na ragovor

Facebook

Čini se kako bi Dinamo mogao izgubiti Antu Ćorića već u nadolazećem prijelaznom roku.

Premda je mladi Ante Ćorić izričito naglasio kako će za Dinamo igrati još neko vrijeme, što znači barem još jednu sezonu, postoji mogućnost da ode već u nadolazećem prijelaznom roku. Još proteklog vikenda pisalo se kako ga potražuje Tottenham i kako je za “plavog dragulja” spreman odvojiti 13 milijuna eura, već je ta ponuda frapantno visoka, ali pokazalo se kako je to možda tek početna cijena u licitaciji koja slijedi.

Naime, kako prenose Sportske, uz Tottenham i Manchester City koji je još na zimskom prijelaznom roku pokušao dovesti Ćorića, a tu je i Real kojeg je mladi talent odbio i ostao u Dinamu, kruži priča kako Ćorića traži i Liverpool.

Naime, Liverpool je navodno spreman za Dinamova veznjaka dati 15 milijuna eura i to odmah! Nema dvojbe kako je to ponuda koja bi Mamića mogla izuti iz cipela, s obzirom na činjenicu da se danas igrači uglavnom otplaćuju u obrocima. Klopp navodno želi graditi novu momčad Liverpoola za nadolazeću sezonu, a mladog Ćorića vidi kao predvodnika te nove generacije. Klopp inače cijeni hrvatske igrače, što se između ostaloga vidi i kod Dejana Lovrena oko kojeg gradi obranu Redsa. Isto tako, mladom Ćoriću bilo bi lakše prilagoditi se uz poznato lice u momčadi.

No, da ovo nije samo prazna špekulacija, tvrdi se i kako je Klopp već pozvao Antu Ćorića na razgovor i upoznavanje s njim i s klubom. Iako još nije poznato kada će se upoznavanje održati, pozivnica je navodno već napravljena.

Komentari