POSLJEDNJI DOJMOVI PRIJE ODLUČUJUĆE TEKME: Čačić i Miše otkrili plan za svladavanje Češke (VIDEO)

FACEBOOK: HNS

“Dobro smo proučili Češku i vjerujem da ćemo dobro odraditi utakmicu. Česi neće igrati kao što su igrali protiv Španjolske te će morati igrati otvorenije”, kazao je Miše.

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić najavio je razgovoru za Hrvatsku nogometnu televiziju novi dvoboj s Češkom o kojoj je kazao nekoliko riječi, otkrio je kakva je atmosfera u momčadi te kako je i uoči novog susreta hrvatske reprezentacije optimističan.

“Svaka utakmica je novo potvrđivanje i novi izazov. U ovoj utakmici moramo potvrditi prvu utakmicu i udariti pečat na osvojena tri boda. Za mene je ovo najvažnija utakmica na Europskom prvenstvu jer bi u slučaju pobjede napravili komotnu situaciju i nastavili bi sjajnu atmosferu. Optimističan sam i smatram da su igrači svjesni trenutka u kojem se nalazimo te sam sretan što su nam na raspolaganju svi igrači”, kazao je Čačić.

“Češka je zaista kvalitetna momčad koja je to pokazala u kvalifikacijama, odiše zajedništvom, kompaktni su, imaju nekoliko dobrih pojedinaca te izrazito poštujemo ovu momčad. No, ukoliko ćemo igrati s gardom kao protiv Turske te budemo li 90 minuta u toj utakmici, a nema razloga da ne budemo, vjerujem da ćemo na kraju biti zadovoljni”, komentirao je Čačić.

Komentar pomoćnika Ante Miše

Pomoćnik hrvatskog izbornika Ante Miše, najavio je susret s Češkom, prokomentirao novog suparnika Hrvatske na Euru te je kazao i nekoliko riječi o susretu Češke i Španjolske.

“Češka je momčad koja nema velikih zvijezda u svojoj reprezentaciji. Imaju samo jednu zvijezdu, to je Rosicky. Osim njega treba pripaziti na još dvojicu njihovih igrača, Daridu i Necida”, otkrio je Miše.

“Dobro smo proučili Češku i vjerujem da ćemo dobro odraditi utakmicu. Česi neće igrati kao što su igrali protiv Španjolske te će morati igrati otvorenije. Tu ćemo mi imati priliku, za to imamo prave igrače te vjerujem da po tom pitanju imamo velike šanse pobijediti Češku”, kazao je pomoćnik Miše.

Komentirao je i branič Domagoj Vida

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida uoči susreta s Češkom otkrio je koliko je važno otvaranje Eura pobjedom nad Turskom, osvrnuo se na ozljedu Ćorluke za kojeg je istaknuo da je pravi vođa, ali i na prethodna velika natjecanja hrvatske reprezentacije te je otkrio kako Vatreni provode slobodno vrijeme.

“Uvijek je najvažnije u turnir ući pobjedom te smo to ostvarili uz vrlo dobru igru. U novoj utakmici sigurno neće biti lako, no vjerujem u sebe i svoje suigrače. Pokazali smo u prvoj utakmici da vrijedimo i sada to moramo pokazati i u drugom dvoboju. Siguran sam da ćemo ostvariti svoje ciljeve”, kazao je Vida.

“Moramo ostati čvrsto na zemlji, Češka je po mom mišljenju, ali i mišljenju mojih suigrača, bolja reprezentacija od Turske i moramo se maksimalno koncentrirati na utakmicu jer s ova tri boda odlučujemo o drugom krugu. Iako sam uvjeren da ćemo to ostvariti, moramo biti oprezni”, kazao je Vida.

>>> ČAČIĆ NA RUBU KOBNE POGREŠKE: Umjesto Badelja i Strinića, protiv Čeha s ovim dvojcem!


Komentari