POSLALI OPASNU PORUKU: ‘Mini Vatreni’ pomeli Furiju i poručili nešto vrlo važno (FOTO)

Facebook

Nema dvojbe kako su oni blistava budućnost reprezentacije i kako će u vrlo skoro vrijeme iz mlađih selekcije preseliti u seniorsku.

Hrvatska U-21 reprezentacija odigrala je jučer svoju šestu utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvesntvo do 21. godine koje se igra sljedeće godine u Češkoj. Zlata vrijednu pobjedu upisali su protiv Španjolske, glavnog konkurenta za prvo mjesto skupine.

Momčad je u Španjolsku stigla desetkovana ozljedama i kartonima, a već u 36. minuti dogodilo se nešto neočekivano. Hrvatska je povela pogotkom Ćaleta-Cara koji je fantastično glavom proslijedio Ćorićev centaršut iz kornera. Svega šest minuta kasnije Ćorić je opet na djelu, proigrao je fantastično Pericu koji bez problema matira Arrizabalgu.

U drugome poluvremenu Perica nastavlja u istom tonu i nakon pogreške vratara Španjolske, krade loptu i podiže na konačnih 3:0. Iako su probavali, Španjolci nisu pronašli načina da prođu pored sjajnog Livakovića i zabiju barem počasni.

“Ovako se igra za Hrvatsku”

Mini Vatreni su nakon utakmice jasno poslali poruku svima, kako svojom igrom, tako i riječima, a poručili su kratko i jasno, “Ovako se igra za Hrvatsku”. Nema dvojbe kako su oni blistava budućnost reprezentacije i kako će u vrlo skoro vrijeme iz mlađih selekcije preseliti u seniorsku. Ono što naprosto oduševljava jest njihova srčanost i požrtvovnost. Jednostavno se vidi kako dečki igraju sa svim srcem i kako imaju samo jedan cilj, onaj ultimativni, pobjeda pod svaku cijenu. Lepršavi u napadu, a opet goropadni u obrani s “hobotnicom” Livakovićem na vratima, kombinacija je koja će uskoro zaigrati i za seniorsku momčad reprezentacije i koliko možemo vidjeti iz njihovih nastupa, bit će to repka od koje će strepiti cijela Europa.

Svakome navijaču važno je znati da će u budućnosti moći gledati jednu cijelu momčad koja će disati i igrati kao jedno i koja će znati prepoznati kako se reprezentativni nogomet igra za navijače i državu, a ne za premije.

3:0!!! Ovako se igra za HRVATSKU! 🔴⚪️🔵 HASTA LA VISTA, 🇪🇸! 😊 Čestitke cijeloj ekipi na velikoj pobjedi protiv moćne Š…

Posted by Ante Ćorić on Donnerstag, 24. März 2016

 


Komentari