Transfer BOMBA: Porto zainteresiran za MLADU ZVIJEZDU DINAMA

Facebook

Talentirani 18-godišnjak svojim dobrim igrama podigao je interes mnogih klubova, do sada su se za njega raspitivali Bayern, Roma, Arsenal.

Mladi veznjak i zvijezda u usponu, Ante Ćorić, našao se na meti europskog velikana Porta. Talentirani 18-godišnjak svojim dobrim igrama podigao je interes mnogih klubova, do sada su se za njega raspitivali Bayern, Roma, Arsenal, a tom popisu sada se pridružio i klub s Dragaa, prenosi A BOLA. Navode kako bi se transfer trebao odviti na sljedećem ljetnom prijelaznom roku.

Ovo bi mogao biti pun pogodak za mladog Ćorića jer je Porto poznat po dovođenju mladih igrača koje odmah gura u vatru, a zbog sjajne nogometne škole i neprestanog rada s igračima, mladi nogometaši puno brže sazriju. Nakon što se igrači afirmiraju u Portu obično im slijedi transfer Real Madrid, Barcelonu, Manchester United, City i da ne nabrajamo. Iako je mnogim klubovima teško poslovati s Dinamom zbog astronomskih cifri koje Mamić potražuje, Porto ima dobru politiku preprodaje igrača kojom obično vrate dvostruko od uloženog.

Trenutna cijena Ćorića prema Transfermarktu iznosi 5 milijuna eura, a kako Ćorić ima tek 18 godina, nema dvojbe kako će Mamić potraživati barem 10 – 15 milijuna eura.

>>>INTER nakon HODŽIĆA zagrizao za još jednog DINAMOVCA

>>>DINAMO opet otvara vrata trgovine INTERU, nevjerojatno je TKO JE NOVA META

Komentari