POLUFINALE EURA: Ronaldo i Nani za finale bunkeraškog Portugala

Facebook

Trenuci odluke zbili su se na početku nastavka kada je najprije Ronaldo sjajnim skokom i udarcem glavom doveo Portugal u vodstvo, a samo minutu kasnije, u 48. minuti, Nani je jednu loptu skrenuo u gol velškog vratara.

Portugal je u finalu europske smotre u kojoj će u nedjelju 10. srpnja igrati protiv pobjednika dvoboja Francuske i Njemačke (četvrtak, 21 sat), a portugalska vrsta to je pravo stekla nakon 2-0 (0-0) pobjede protiv iznenađenja turnira, Walesa.

Trenuci odluke zbili su se na početku nastavka kada je najprije Ronaldo sjajnim skokom i udarcem glavom doveo Portugal u vodstvo,a samo minutu kasnije, u 48. minuti, Nani je jednu loptu skrenuo u gol velškog vratara. Velšani se više nisu mogli vratiti…

Prvo poluvreme bilo je posve dosadno jer je Portugal pristupio već svojoj tradicionalnoj zatvorenoj igri na ovome natjecanju. Velšani su isto bili oprezni i kako su se obje momčade odrekle rizika to se nije imalo što vidjeti osim par bezopasnih udaraca prema vratima, pravih akcija i šansi nije bilo.

Šok kojeg su doživjeli Portugalci nakon kornera i pogotka Ronalda brzo ih je koštao još jednog pogotka. S dva gola zaostatka Wales se svojski trudio, napose Gareth Bale, no Portugalci su preveliki maheri da bi takvu prednost ispustili.


Komentari