POKAZAO KAKO SE NAJAVLJUJE UTAKMICA: Rakitićeva poruka oduševit će sve navijače!

FACEBOOK

Uoči utakmice naš ponajbolji veznjak Ivan Rakitić otkrio je kako diše reprezentacija nakon nemilog događaja i iznenadnog remija s Češkom.

Hrvatska nogometna vrsta u utorak 21. lipnja igrat će posljednju utakmicu u skupini i to protiv jednog od favorita prvenstva i prve momčadi u skupini, Španjolske. Španjolci su pokazali svoju kvalitetu tek u ogledu s Turskom, dok su u prvom ogledu s Češkom bili malo rezervirani. Uoči utakmice naš ponajbolji veznjak Ivan Rakitić otkrio je kako diše reprezentacija nakon nemilog događaja i iznenadnog remija s Češkom.

“Svjesni smo kakva je situacija, pred nama je velika utakmica za koju se moramo maksimalno pripremiti. Zajedno ju možemo izgurati. Veći dio španjolske reprezentacije su moji kolege iz Barcelone. Znamo da će biti jako teško, ali za nas je najvažnije da zadržimo naš stil i bez ikakvog stresa i srama pristupimo toj utakmici. Neka oni razmišljaju o nama, mi ulazimo s namjerom da pobijedimo u toj utakmici. Znamo da nam je bod isto jako dobar, ali nije dobro unaprijed previše razmišljati kako će biti”, kazao je Ivan Rakitić.

Već se uvelike govori o mogućem protivniku u osmini finala, ali Rakitić i momci su mislima samo u utakmici sa Španjolskom. “Idemo prvo o ovoj utakmici, nakon toga ćemo gledati na koga ćemo. Mislim da napredujemo, da smo sve bolji u svakoj minuti koja prolazi, ali protiv Češke nismo imali sreće”, kazao je Ivan.

“Iniesta je čista magija”

Kod Španjolaca ponajviše se istaknuo Iniesta koji naprosto briljira na terenu, a Rakitića to i ne čudi toliko. “On je čista magija, ali se nadam da se malo ispucao u ove dvije prethodne utakmice i da će odmoriti jer su drugi krug već osigurali. Od njega sam stvarno puno naučio i želim mu sve najbolje, ali ne u ovoj utakmici”, kazao je Rakitić.

Uz Rakitića svoje viđenje nadolazeće utakmice i atmosfere u repki podijelio je i probuđeni Ivan Strinić. Bek je na utakmici s Češkom odradio dobar posao. “Svojom sam igrom zadovoljan, drago mi je što sam demantirao neke špekulacije i napise. U reprezentacije je sjajna atmosfera, a što se utakmice protiv Španjolske tiče, jasno je da moramo odigrati što je bolje moguće. Neće biti dobro ako ćemo razmišljati o bakljadi, samo ćemo se koncentrirati na utakmicu”, poručio je Strinić.

>>> TRENUTAK KOJI JE PROMAKAO SVIMA: Pogledajte što je Mandžukić radio za vrijeme bakljade (VIDEO)

>>> NE PIŠE NAM SE DOBRO: Nećete vjerovati tko Hrvatskoj sudi sljedeću utakmicu (VIDEO)

>>> OGLASIO SE PROZVANI ‘HULIGAN’ S CRNE LISTE: ‘Tek sada vidim da sam napravio nešto strašno’


Komentari