PERIŠIĆ: MUČIMO SE, NISMO JOŠ SVI U FORMI

Facebook

Perišić se nakon debakla s Norveškom i Azerbejdžanom napokon može posvetiti svojim klupskim obvezama. Ove nedjelje ga čeka njegov prvi Derby della Madonnina.

“Na početku kvalifikacija davali smo 100 %, a sada se mučimo. Tek je početak sezone i nismo još svi u formi, listopad će nam biti jako težak, ali još uvijek je sve u našim rukama”, za Gazzettu je Perišić prokomentirao neuspjehe s reprezentacijom.

Perišić u nedjelju igra svoj prvi gradski derbi između Intera i Milana, kako je stigao kasno u klub Ivan se još nije imao prilike upoznati s igračima i taktikom. Otkako je Mancini napokon prešao na sustav 4-2-3-1, Perišić bi se mogao vrlo brzo prilagoditi formaciji jer bi igrao istu poziciju kao kod Dietera Heckinga.

“Još je ostalo par dana do derbija, prvo se želim upoznati s igračima. Polako počinjem shvaćati veličinu ovog derbija i napravit ćemo sve kako bi pobijedili. Što se tiče taktike prvo bih volio odraditi trening sa suigračima i zaraditi svoje mjesto u momčadi, bit će vremena za razgovor o taktici s trenerom”, za Gazzettu je izjavio Perišić.

Inter zbog lošije prošle sezone neće igrati Ligu prvaka pa tako neće ni Perišić. No, on odlazak iz Wolfsburga koji ove godine igra u LP, ne smatra lošim potezom.

“Liga prvaka sada nije važna, igrat ću je dogodine s Interom. Znam da Inter ima tešku sezonu iza sebe, ali mislim kako su sada uvjeti za uspjeh puno bolji”, Izjavio je Perišić.

U svakome slučaju za početak želimo Ivanu barem pobjedu u derbiju.


Komentari