PEP: 45 utakmica bez poraza SIGURNO NEŠTO ZNAČI

Facebook

Mamić ide u Munchen bez Sigalija i Pinta, a Pepa muči Vidalovo koljeno.

Drugo kolo na rasporedu je sutra u 20 i 45, Bayernu na noge dolazi Dinamo koji je bio u prvoj utakmici pravi otrov za Topnike. Mamić je najavio kako ne planira parkirati autobus i da ga nije strah, kao ni igrače.

Guardiolu najviše muči ozlijeda Artura Vidala koji zbog ozljede koljena možda neće igrati sutra. “Imam 14, 15 igrača za Dinamo. Problem bi mogao biti s Arturom Vidalom”, izjavio je menadžer Bavaraca. Nada se i kako će Lewandowski nastaviti ubojiti niz, nakon što je u pretprošlom kolu utrpao pet golova Wolfsburgu, a u prošlom dva Mainzu.

Priznaje kako neće biti lako s Dinamom nakon onog što su napravili Arsenalu. “Dinamo je neporažen u 45 utakmica u nizu. To pokazuje koliko je dobar. Svi su mislili da će Arsenal dobiti Dinamo u Zagrebu bez problema, ali nakon pola sata vidio sam da je zagrebačka momčad vrlo jaka. Igrali su dobro u obrani, održavali su formaciju, neće nam biti lako”, riječi Pepa Guardiole prenosi 24.sata 

Bayern u prvome kolu nije imao problema s Olypiacosom, glatko su ih tukli s 3:0 u gostima i trenutno su na prvom mjestu u skupini. Strahuje li Pep s pravom vidjet ćemo sutra.


Komentari