PAŽNJA, UZNEMIRUJUĆE SNIMKE! Nogometaš Dinama B., preminuo je usred utakmice (VIDEO)

SCREENSHOT

Njegovo tijelo prevezli su u bolnicu Hitnom pomoći, pokušali su ga oživjeti, ali njegovo srce prestalo je kucati još na terenu.

Nogometaš Dinama iz Bukurešta Patrick Ekeng (26), u tijeku utakmice rumunjskog prvenstva protiv Vittorula, samo se najednom srušio na teren u petak 6. svibnja u večernjim satima. Njegovo tijelo prevezli su u bolnicu Hitnom pomoći, pokušali su ga oživjeti, ali njegovo srce prestalo je kucati još na terenu.

Kamerunac je u igru ušao svega nekoliko minuta prije nego što se srušio, a rumunjski mediji tvrde kako se možda moglo i pomoći igraču, ali je Hitnoj trebalo nešto manje od tri minute da dođe do sredine igrališta.

https://www.youtube.com/watch?v=o1RYaf3pEhk

Nesretni Ekeng je nakon ove utakmice trebao otići u Francusku kod obitelji koja je dan ranije otputovala iz Rumunjske. Preminuli nogometaš je ove sezone stigao u Dinamo, a do sada je upisao deset nastupa za mladu Kamerunsku reprezentaciju i dva nastupa za seniorsku.

U trenutku tragedije na terenu se nalazio i jedan Hrvat. Naime, Antun Palić, koji je igrao za Sesvete, Dinamo i Inter bio je na terenu u vrijeme kada se njegov suigrač srušio. Osim njega u Bukureštu igra i Ante Puljić, bivši igrač Zadra, Lokomotive i Dinama, ali on nije ulazio u igru.


Komentari