‘PA DOBRO KAKO SI MOGAO’? Ramos se nakon utakmice obračunao s ‘drukerom’ Modrićem (VIDEO)

Luka se vjerojatno nagledao Ramosovih jedanaesteraca u Realu pa je lako mogao pretpostaviti gdje će nesretnik pucati…

Cijela Europa danas bruji o jedanaestercu Sergija Ramosa i krasnoj obrani Danijela Subašića. Mnogi smatraju kako je penal bio neregluran, neki zbog toga što vjerojatno uopće nije bilo prekršaja na Davidu Silvi, a neki pak tvrde kako je sam jedanaesterac trebao biti ponovljen jer je nekolicina hrvatskih igrača bila u šesnaestercu kada je Ramos izvodio udarac, a Subašić je pak gotovo dva metra od gol linije u trenutku udarca, a trebao je biti na crti.

No, još je jedan detalj obilježio taj jedanaesterac, a to je “drukanje” Luke Modrića. Luka se vjerojatno nagledao Ramosovih jedanaesteraca u Realu pa je lako mogao pretpostaviti gdje će nesretnik pucati. I dobro je pretpostavio, a Srna je to došapnuo Subašiću pa je ovaj imao lak posao. Nakon utakmice Ramose je odlučio prozboriti dvije-tri s Modrićem i vjerojatno ga upitati, “pa dobro kako si mogao to napraviti”?.

Ramos nije zamjerio momčadskom kolegi ovaj potez jer bi vjerojatno postupio isto da je bila obrnuta situacija, ustvari, Ramos može kriviti svoje suigrače što nisu htjeli pucati ili pak trenera Del Bosquea koji nije naredio izvođenje kaznenog udarca nekom drugom.

>>> ŠPANJOLCI PODIVLJALI ZBOG SUBAŠIĆEVE OBRANE: Naveli nekoliko razloga zašto se penal trebao ponoviti (FOTO)

>>> RIJEŠENA NAJVEĆA TAJNA UTAKMICE: Subašić otkrio što mu je Srna šapnuo prije penala (VIDEO)


Komentari