OVO NISMO OČEKIVALI: Mandžukić se vraća u klub u koji ga je proslavio?

Facebook: Juventus

Mandžukić trenutno vrijedi 19 milijuna eura, a Juve bi ga vjerojatno pustio za kojih 25 milijuna eura.

Činjenica je kako se Mandžukić u Juventusu nije naigrao kao što je očekivao, a vjerojatno se neće naigrati i vratiti u formu koju je nekada imao. Iako je u naponu snage i posljednje vrijeme igra odlično, Allegri u njemu jednostavno ne vidi stalno riješenje u napadu pa je realno za očekivati kako bi Mandžukić mogao na kraju sezone ponovno promijeniti sredinu.

Kako prenose talijanski mediji, Mandžukić bi ponovno mogao navući dres kluba koji ga je proslavio. Nova, sve izglednija, destinacija hrvatskog napadača jest Bayern. Prije dvije godine, otjerao ga je Guardiola jer mu karakterno nije baš odgovarao, iako je igrom bio daleko najbolji u Bundesligi. Sada kada je Pep na odlasku iz Munchena, a njegovo mjesto preuzima Carlo Ancelotti, inače pobornik Mandžine igre, spominje se i veliki povratak.

Ancelotti osim Mandžukića, na radaru ima i Higuaina i Benzemu, no, realno gledajući izglednija opcija bila bi dovođenje Mandžukića jer bi ga platio upola manje nego spomenutu dvojicu, a ne bi trebao prolaziti proces prilagodbe.

Mandžukić trenutno vrijedi 19 milijuna eura, a Juve bi ga vjerojatno pustio za kojih 25 milijuna eura.

 

 


Komentari