Ovo je 10 Dinamovih ‘komada’ koji su zaluđivali žene svojim izgledom

Nakon što smo nedavno pisali o Dinamovih 10 igrača s najprepoznatljivijim izgledom, došao je red i na prave ljepotane, koji su svojim izgledom privlačili brojne djevojke toliko da su i one koje ne vole nogomet gledale utakmice samo zbog njih.

Ljepota je stvar ukusa, a ovo je naših 10 najljepših Dinamovaca koji su igrali u Dinamu od početka 90-ih do danas.

1. Ćorluka

Definitivno broj 1 u izboru žena. Crn, visok, duga kosa, s prekrasnim osmijehom, natjerao bi mnoge žene na grijeh. Igrao u Dinamu dvije sezone od 2005. do 2007. te se prodao u Manchester City. Trenutno je u vezi s pjevačicom Frankom Batelić.

Family trip??❤️✈️#backtozagreb

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

2. Šimić

Srednje duga plava kosa i zelene oči bile su mamac za mnoge žene. Dario Šimić sam je u jednom intervjuu priznao da je pružio ljubav mnogim ženama dok se nije promijenio, odnosno okrenuo vjeri i krenuo monogamnim putem. Skrasio se sa ženom Jelenom. Za Dinamo je igrao od 1992. do 1998. te 2010. godine. 

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

 

3. Kranjčar

Gotova svaka žena oprostila bi mu prelazak u splitski Hajduk, jer je Niko unatoč tendenciji ka višku kilograma izgledom privlačio brojne ženske poglede. Njegovo srce pripada glumici Zrinki Cvitešić. Za Dinamo je debitirao 2001. godine kao 16-godišnjak, a kod najljućeg rivala je preselio 4 godine kasnije. Niko_Kranjčar_2012

 

4. Šokota

Također s podužom kosicom Šokota je mamio uzdahe brojnih obožavateljica. Već duži niz godina Tomino srce pripada supruzi Emini s kojom je zasnovao obitelj. U Dinamu je igrao od 1996. do 2001., nakon čega je otišao igrati u Portugal.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

 

5. Boban

Upečatljive, zelene oči i dobar dio karijere duža kosa također su bile zaštitni znak Zvonimira Bobana. Već dugi niz godina je u skladnom braku s Leonardom. U Dinamo je došao 1983. godine kao 15-godišnjak. U ožujku 1985. godine debitirao je u ligaškoj utakmici protiv Rijeke. U Dinamu je igrao do 1991. godine i u 111 službenih utakmica upisao 43 pogotka. boban

 

6. Leko

Crn, zgodan i jedan od uspješnijih Dinamovih nogometaša, Jerko Leko privlačio je žene svojim izgledom, a vrlo rano put ga je doveo do manekenke Ive Šarić, koja mu je i supruga, doduše već se duže šuška kako im je brak u krizi. U Dinamu je igrao u dva navrata, ukupno 7 sezona.

? #graben30 A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

7. Čop

Uvijek sa zalizanom frizurom, Duje Čop svojim izgledom je privukao jednu od najljepših Hrvatica, manekenku Anu Kurobasu. U Dinamu je igrao od 2012. do 2015. godine.

 

My girl ! ❤️????‍♂️ #aks

 

A post shared by Duje Čop (@dujecop) on

8. Mikić

Mihael je oženio također jednu od najljepših Hrvatica Ljupku Gojić pa je to bilo dovoljno da ga stavimo na ovu listu. U Dinamu je igrao od 1998. do 2004. te od 2007. do 2009. godine. Ukupno je osvojio 14 trofeja, što ga čini jednim od najtrofejnih igrača u povijesti kluba.

9. Jeličić

Danas poznat kao gorljivi komentator na nacionalnoj televiziji, Joško Jeličić je oduvijek pazio na svoj imidž dobrog odijevanja i lijepog izgleda čime je privlačio brojne žene. U Dinamo je stigao 1993. godine izravno iz Hajduka, gdje je bio među nositeljima igre. Modri dres je nosio od 1993. do 1995. i od 1997. do 2001. godine, dok je u međuvremenu nastupao za Sevillu.

jeličić hrt

10. Balaban

Zadnji na listu ugurao se Boško koji se u Dinamu proslavio zabijanjem golova, igrao je isprekidano pet sezona za Modre od 2000. do 2008. godine. Razveo se ove godine, nakon 15 godina braka s manekenkom Ivom Radić ex Balaban.

wikimedia.commons
wikimedia.commons

 


Komentari