OVAKO NEŠTO SE NE GOVORI! Riječi Luisa Ibaneza urezat će se u pamćenje svih BBB-ovaca (VIDEO)

Facebook

Bivši Dinamovac, a sada Zvezdaš odlučio je malo potpaliti vatru koja se nikada u potpunosti nije rasplamsala. 

Nekadašnji lijevi bek Dinama, Luis Ibanez, za svoj kruh danas zarađuje u beogradskoj Crvenoj zvezdi. Put od Dinama do Zvezde nije bio izravan (nakon Dinama igrao je u Gyoru, pa onda tek u Zvezdi) tako da se nikada nije podgila prevelika prašina oko prelaska bivšeg Dinamovca u redove jednog od najvećih međunarodnih rivala, no, Luis Ibanez ipak se potrudio malo potpaliti tu već gotovo ugašenu vatru.

Naime, na prošloj Zvezdinoj utakmici kapetansku traku nosio je Luis Ibanez, a to je kod njega izazvalo veliko, a možda i preveliko oduševljenje, s obzirom na to da je nekada nosio i Dinamovu.

“Kada su mi članovi stručnog štožera rekli da ću biti kapeten bio sam šokiran… Da, nisam mogao vjerovati u prvom trenutku, pravi šok. Ipak je ovo ogroman klub, ozbiljna tradicija… Ponosan sam, pogotovo što sam predvodio momke koji pišu povijest ovdašnjeg nogometa”, kazao je Ibanez, pa nastavio, “Volim biti stalno sa ekipom… To nas je održalo i u teškom periodu… Ne znam je li to prevagnulo da budem kapetan, ali dobio sam veliko priznanje, jedno od najvećih u karijeri, makar sam traku nosio i u Dinamu”, zaključuje Ibanez.

Kaže kako se u Zvezdi ne osjeća kao stranac i kako se brzo navikao na klub. “Ja se ovdje i ne osjećam kao stranac. Poznajem jezik, navikao sam se brzo na klubu. Možda sam i zato bio kapetan”, kaže Lucho.

Ibanez je trenutno četvrti strijelac u momčadi sa devet postignutih golova. Međutim, drugi statistički ipak ga čini malo sretnijim.  “Više volim asistirati. Tada sam sretniji. Golovi jesu važni, ali ja imam sreće da pucam i penale i slobodnjake. Naravno, teško je ponavljati ovakve sezone, mada sam sličan učinak imao u Dinamu 2012. godine”, zaključio je Luis Ibanez, prenosi Mozzartsport.

Komentari