OVAKO NEŠTO NISTE MOGLI PREDVIDJETI: Zdravko Mamić sjest će na klupu Dinama!

Facebook

Pristup loži mu je zabranjen, među Torcidu ne može, a s Boysima bi ga bilo suludo smjestiti, no, klub se nečeg dosjetio…

Trener Dinama, Zoran Mamić, najavio je kako će na utakmici Kupa s Hajdukom koja se igra danas u 17 i 30, nazočiti i njegov brat, bivši izvršni predsjednik Dinama, a danas savjetnik kluba, Zdravko Mamić. Svima je isprva bilo nejasno odakle će to Mamić gledati utakmicu jer mu je pristup loži zabranjen zbog tuče s 77-godišnjim Ivom Begom. Bilo bi malo suludo Mamića poslati među Torcidu, a još luđe među Boyse, pa se tako nametnulo pitanje – gdje smjestiti Zdravka?

Nije trebalo čekati dugo na odgovor, a klub je izašao s jednom poprilično neobičnom dosjetkom. Naime, njihova ideja je da Mamić utakmicu gleda, ni manje ni više nego pored Zorana Mamića, na klupi Dinama!

Iz kluba tvrde kako je to moguće jer Mamić kao savjetnik kluba, prema pravilniku, ima pravo sjediti na klupi. Dinamo je već zatražio od Povjerenstva za Kup dozvolu da Mamić sjedi na klupi kao savjetnik, a kako savjetnik ne treba imati nikakvu posebnu licenciju kao referencu za boravak na klupi, lako je moguće da Poverenstvo ovaj zahtjev i odobri. U slučaju da mu ne odobre zahtjev, Zdravko Mamić neće ići na utakmicu, prenosi goal.com.

>>> SKANDALOZNA OBJAVA: Torcida odvratnom porukom pozvala na derbi, a onda ju izmijenila (FOTO)

>>> ŠTO ĆE MAMIĆ REĆI NA OVO?: Brbić ‘uništio’ Mamiće neočekivano provokativnom porukom!


Komentari