OŠTAR DEMATNIJ MOSTA: ‘Petrov nije povezan s metkovskim BBB-ovcima’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

“Božo Petrov ni na koji način nije povezan s Tomislavom i Antom Golužom, a priča o tome kako su suradnici i kako je Tomislav Goluža njegov čovjek od povjerenja, nadilazi granice mašte. Božo Petrov uopće ne poznaje Tomislava Golužu”, kažu iz MOST-a.

MOST je službenim priopćenjem oštro demantirao objavu portala Nogometplus.net, u kojem tvrde kako su braća Ante i Tomislav Goluža iz Metkovića, inače usko povezivani s takozvanom frakcijom “Mamićevih Boysa”, usko povezani i s čelnim čovjekom MOST-a Božom Petrovom. Braća su inače odgovorna za napad na delegaciju Hajduka u kojoj su bili Marin Brbić i Ljubo Pavasović Visković, uoči utakmice Dinama i Hajduka na Makismiru prošloga vikenda.

“Božo Petrov ni na koji način nije povezan s Tomislavom i Antom Golužom, a priča o tome kako su suradnici i kako je Tomislav Goluža njegov čovjek od povjerenja, nadilazi granice mašte. Božo Petrov uopće ne poznaje Tomislava Golužu. Petrov je u upravu NK Neretva pozvan kako gradonačelnik, ali kao što Metkovićem ne vlada željeznom rukom, tako niti u klubu nije taj koji odlučuje o tome tko će sve sjediti u tijelima kluba”, poručili su iz MOST-a.

U NK Neretva Metković aktivni su simpatizeri i članovi raznih političkih stranaka, a jedina osoba koje je politički vezana uz Most, i to kao gradski vijećnik, je prof. Nino Šešelj koji je ujedno i skaut NK Hajduk Split. Stav Mosta je da bi se, s obzirom na posljednje događaje, svakako trebalo dovesti u pitanje poziciju Tomislava Goluže kao člana Upravnog odbora NK Neretva.

Stav Mosta nezavisnih lista prema nepravilnostima i općenito stanju u hrvatskom nogometu vrlo je jasan od samog početka. “Svjesni smo da su nam upravo zbog zalaganja za reforme i čiste račune u svim područjima ljudske djelatnosti, pa tako i nogometu, birači poklonili povjerenje te nam ne pada niti na kraj pameti da to povjerenje iznevjerimo”, stoji u priopćenju.

U stranci su odlučni što se tiče raščišćavanja negativnosti i nelegalnosti u hrvatskom nogometu. „Most će, bez obzira kako se razvijale političke prilike, uvijek ostati na poziciji raščišćavanja negativnosti i nelegalnosti u hrvatskom nogometu zato što znamo koliko je nogomet ljudima bitan. Nije istina da u Mostu postoje bilo kakve nesuglasice oko toga kako se postaviti prema tome očitom problemu. O tome postoji apsolutni konsenzus.“, izjavio je glasnogovornik Mosta, Nikola Grmoja.


Komentari