OPLJAČKALI ĆIRU! ‘Sine moj, zaje*ao sam se. Mislio sam da je nemoguće razvaliti taj sef’

Filip Brala/PIXSELL

Nepoznati počinitelji provalili su u vikendicu Miroslava Ćire Blaževića u Kraljevici i ukrali mu značajnu svotu novca i dragocjenosti.

“Sine moj, da znaš, ovo me jako pogodilo, razvališe sve… Ma, jadan sam ti ja, nisam ništa ni osigurao, jer sam, budala, mislio: ‘Tko će mene pokrasti, pa ja sam prijatelj naroda’. Jesam k….”, rekao je Ćiro za Novi list.

Nažalost, ovo nije prvi puta da je legendarni trener opljačkan.

“Znali su mi provaliti, ali to su bili neki sitni lopovi, tražili dresove… Ja sam im poslije ostavio poruku, objasnio gdje stoje ključevi da ne razbijaju bez veze. E, ovi su bili baš profesionalci. Točno su znali što i gdje traže. Znali su, recimo, mjesto u zidu iza ormara gdje se nalazi sef. Najprije su probali iskopati cijeli sef, ali nisu uspjeli pa su u priboru u podrumu pronašli bor mašinu, poslužili se i obavili posao do kraja…”, kazao je Ćiro pa otkrio i što je bilo u sefu:

“Lova, dosta love, ali odnijeli su i jedan suprugin prsten, vrijedan 100 tisuća franaka koji sam joj kupio u Parizu poslije osvajanja povijesne bronce na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. To je švicarski sef, nije ga lako razvaliti, bio sam uvjeren da je to nemoguće, ali, eto, zaje*ao sam se”, rekao je Ćiro za Novi list i dodao da su mu ukrali i pištolj, koji mu je poklonio Gojko Šušak.


Piše Željka Orešković

Komentari

loading...